20

Анонимен

преди 30 минути

Трансжената е права.Според мен е време националния ни отбор по художествена гимнастика да вземе трансджентър гимнастичка. Че ние изоставаме в България.

19

Анонимен

преди 1 час

А едно време им викахме " пeдeracти"...

18

Аз

преди 3 часа

Като го гледам това извръщение ....... аз и без пари бих я отупал

17

Анонимен

преди 3 часа

До Срамота е - Доста има, които просот биха излезли, за правото, да го разплачат на ринга. Лошото е, че мениджърите им не дават.

16

Анка

преди 3 часа

Ко то транзистор мои ли да бабани

15

Анонимен

преди 3 часа

"Но ако промоутър извади необходимата сума, ще изляза и срещу мъж." - За необходимата сума и аз ще изляза срещу КОЙТО ми кажеш. Тайсън, Майк или Фюри, Джо Роугън, Хари Стайлс, Хабиб, Конър - КОЙТО МИ ПУСНЕШ НАСРЕЩА, дай ми 7 цифрения и излизам! Серагим Серафимов и Кубрат също са опция!

14

Анонимен

преди 3 часа

До Да направят една - Подкрепям те. Толкова много хора написаха същото по време на Олимпиадата във Франция, чудя се защо Световната спортна федерация не се самосезира и не вземе адекватно решение по този въпрос?

13

Анонимен

преди 3 часа

"ветеран от специалните части на САЩ" Страх го е, че ще го ступат ако се изправи срещу мъж! :))) Все такива са им в "специалните части" на САЩ... :)))

12

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 2 Освен ако и жените не са били някакви откачалки, които искат да се бият с мъж. Нелогично и антиприродно е това.

11

Срамота е

преди 3 часа

Това нещо не е жена. Неправомерно е да се бие с жени. Има кости и мускули на мъж, може да се бие с мъже, но ако излезе на ринга с дамска прическа, грим и някакви женски финтифлюшки вместо нормален спортен екип, това ще е цирк, а не състезание. Не знам кой нормален мъж-спортист би приел да се бие с такава "жена", освен ако някой няма настроение да се прави на клоун срещу заплащане. Но тогава няма да е нормално състезание, а сатиричен театър.

10

Анонимен

преди 3 часа

Вече всички мъже който обичат да посягат на жени могат да си направят операцийка и да ходят да ги трепят с кеф

9

Анонимен

преди 3 часа

Туй е кон, не е жена

8

Да направят една

преди 3 часа

лига или категория само за такива защото вече са навъдиха достатъчно и да се бият равностойно помежду си.

7

До Анонимен 2

преди 3 часа

Щом жените си трят и поемат тупаниците, значи няма проблем. Ако им пречеше щяха да си кажат.

6

Анонимен

преди 4 часа

Мъж, го е страх/не може да се бие с мъже и отива да млати жени за кеф и пари, но ако му дадат много повече пари, ще се върне да го набият мъжете... Водещото са парите и побой над по-слаби противници, за да се изкарат лесни пари.

5

Анонимен

преди 4 часа

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

4

Анонимен

преди 4 часа

Всеки ще иска да види как пребиват травела, има хляб това хаха

3

Анонимен

преди 4 часа

е като знаеш че мъжете са по силни от жените, yя ли ми дириш при жените бе ***?!?!?! *** там биеме по лесно, нали....мама ви жалка комплексирана....

2

Анонимен

преди 4 часа

Представяте ли си чудовището, ветеран от специалните части, който се бие срещу жени. Това не е истина просто. Не би трябвало да се позволяват такива извращения.

1

Анонимен

преди 4 часа

Това са перверзии.