329

Нео

преди 3 минути

Странно, доколкото знам Борисов никога не е поставял условие да е премиер в коалиционно правителство. Негов човек- да, но не и той. Кокорчо ни пробутва стара новина, която е с послание "ние клекнахме"!

328

Анонимен

преди 11 минути

Тия които не гласувате, купените гении от махалите и алкохолиците от кръчмите ще ви определят управника.

327

Анонимен

преди 13 минути

Гледайте интервютата на Ивелин Михайлов да видите каква мафия има в сглобката. За какво ни е пак сглобка, за ветрогенератори ветропаркове в цялата страна да им плащаме олигархичния ток, затова и изнасят реакторите от Белене в Украйна, за да са монополисти на пазара

326

Анонимен

преди 14 минути

Ивелин от Величие за пореден път се оказва прав, че ПП-Проксита на Прокопиев действат координирано с ГЕРБ и новото начало.... А ДБ - делянови бутафорняци не са излезли от скупа, само са сменили Рустем с Гном.

325

Никола Стефанов

преди 33 минути

А за тези, които са забравили - на миналите избори Поредните Продажници успяха да ОТКРАДНАТ значителна част от протестния вот с обещания "да изчегъртат Борисов и ГЕРБ". Вместо това, те се "некоалираха" точно с тези, които уж щяха да пращат в затвора. За гласувалите за ПП-ДБ на предишните избори - не повтаряйте тази грешка; гласувайте за някой друг!

324

Анонимен

преди 42 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 42)Ооо, земното кълбо се върти на четири страни. Коя страна избираш ти? Точни ТИ! (Броенката завършва когато този който е посочен казва държава. Например Северния Полюс)

323

Анонимен

преди 45 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 41) Нщо не чувам, чорапа си обувам, когато го обуя, тогава ще те чуя! (Друг вариант започва с " Нищо не чух, чорапа си събух!")

322

Обективен

преди 46 минути

Ще има Сглобка-2. Трапчинко и Кокорчо изпраха МухоБойко, а след изборите ще стане обратното. Докато народът не излезе да гласува със сопите пред Олигархичното събрание, нищо няма да се промени.

321

Анонимен

преди 48 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 40) Отваряй Гльо порти, отваряй Гальо, че ще мине, Гальо, Чавдар войвода. Отворете, затворете и оставете. Лъжичка, паничка, юрганче, тиганчеИ хоп в капанче. Тук по-лесните за произнасяне "Гальо" или "Галю" обикновенно се произнасят ( Кальо" о Калю) като заместват обръщението "Кралю".

320

Анонимен

преди 48 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 40) Отваряй Гльо порти, отваряй Гальо, че ще мине, Гальо, Чавдар войвода. Отворете, затворете и оставете. Лъжичка, паничка, юрганче, ***, и хоп в капанче. Тук по-лесните за произнасяне "Гальо" или "Галю" обикновенно се произнасят ( Кальо" о Калю) като заместват обръщението "Кралю".

319

мдааа...мухльо...

преди 49 минути

Слушам ОНИЯ запис и сегашните словоблудства на Кокорчо и се чудя на кое да вЕЕЕрвам...???!!!Питам се какво стана с БОЛОНКАТА...много симпатично кученце....

318

Анонимен

преди 50 минути

113 До програмиста Изкуственият интелект ще ти вземе стола, така че, няма да гласуваме за корупционната секта пачки и пудели, ПП ДБ.

317

Анонимен

преди 52 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 39) Крялю-порталю, отвори порти, че ще замине краля на война. Отворете, затворете и само един оставете!

316

Баце му отговаря:

преди 53 минути

Коалиция ще има но без Кокорчо и Про100 Киро...Айде ЪРь У ЛЕВО барабар с пудела ви!

315

Анонимен

преди 54 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 38) До, ре ми, фа, сол. ла - потече миСопола, скоро ще ми капне и Ванчо ( името) ще го хапне.

314

Анонимен

преди 55 минути

Не бързайте !На пролет , Президентът Радев напуска Президентството и прави партия с лица и симпатизанти , от всички партии ,... герб-СДС и ДПС ---А-У-Т !

313

Анонимен

преди 56 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 37) Китка китка магданоз, кой посоча/излезе/ първи? - Тоз!

312

Анонимен

преди 58 минути

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 36) Вещици! От деветия ни май (вариант: През дванайстия ни век), се родил един човек. Той на вещица прилича, баба Яга се нарича. И кошницата в ръка, тя играя ча-ча-ча.

311

Анонимен

преди 59 минути

Коалиция с ПП-ДБ но без КОКОРЯТА, който докара сал за 2 год.над 33% ИНФЛАЦИЯ И СТОПИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА МИЛИОНИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ...Само за това просташко деяние..Кокоре трябва да бъде завързан на кол на жълтите павета пред Парламента и който мине...да го заплюе и по 100 тояги на дебелия му корумпиран и пръд_лив г_ъззз....тогава вече можем и да помислим за коалиционно управление. Без Киротъпото и Лена от парапета.

310

Анонимен

преди 1 час

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 35) Еника, беника кликът бе. Афер, бафер домине. Еца-беца, клика-беца, граф-пуф паф!