15

Руя

преди 2 часа

Успех на Иран,победа.

14

Отбраняващия и

преди 2 часа

чакащия винаги губи.

13

до7

преди 7 часа

Иран, Либия, Ливан, Сирия се строеше, имаха училища, закони и се развиваха когато бяха с Русия, до де не стъпи там краварски крак, нататака го го знаете кво стана с тея държави, да Мароко остана далеч от Русия и винаги си е била разсипана, а сега още по вече.

12

Анонимен

преди 8 часа

Тъкмо ситуацията някак си се успокои и разбира се Израел готви нови удари. Иран има стотици хиляди ракети и следващия път няма да са 200, а сигурно над 1000 ракети изстреляни по Израел. После пак израелски удар и т.н. Може би ако Израел спре да атакува съседите си конфликтите рязко ще намалеят.

11

Анонимен

преди 8 часа

Иранците не са араби, а перси. Не сте пътували никъде, не сте живяли никъде, освен от шопско. Нищо не знаете. Афганистанци, иранци, таджики са перси, а не араби и говорят фарси. Абу али ибн Сина-най-великия лекар, когато викингите са размахвали копия във вашия цивилизован свят и не са имали писменост.

10

NYT ни подготвя

преди 8 часа

да очакваме мижав отговор от Израел. Няма как да е иначе, защото въпреки яростната пропаганда в зависимите страни, все пак се разбра, че ирнаският удар е бил много сериозен. Иран не е това, което ни показват. Ако не са САЩ, Израел може да бъде унищожен много бързо.

9

Турко-циганска драма

преди 8 часа

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААА! Ще хвърлят найлонки с г*в*а пето поколение,произведени в Турция 🦃, естествено!

8

Анонимен

преди 8 часа

Иранците ще се въздържат до последно, защото не са така покровителствани като Израел. Между другото знаете ли, че шаха им Пехлави е бил про американски настроен. Иран е била много прогресивна, съвременна държава и точно щатите им спретнаха преврат и дойдоха аятоласите. А знаете ли, че Афганистан по времето на СССР беше супер модерна държава, строеше се там, едни отракани жени. Бях там и знам.

7

Анонимен

преди 9 часа

Всичките араби са един дол дреники. Тези в Египет били египтяни... Какви египтяни сте, бе? Загубени араби. В Иран били перси. Какви перси сте вие, бе? Загубени араби. Толкова интелигентни хора има обаче там, космополитни, отворени за света. Но не- джамахирията мачка, защото слугуват на Русия. Който е бил преди Русия да съсипе изтока в Ливан, Иран, Либия, знае какво говоря. Само Мароко остана далеч от Русия и не го подкокоросаха.

6

до 9

преди 9 часа

То не е само Железният Купол в Израел. Има други техни разработки с Пентагона- Прашката на Давид, стрелата, Пейтриът, редом до самолетоносачите и флотилията, които само това и чакат- да изстрелват ненужни остаряващи ракети по допотопните ирански балистични смешки, разработени с Русия. Израел е недосегаем. Разбира се, никоя ПВО не е на 100% ефективна, дори да се препокриват няколко, като в Израел, но се видя как работи всичко. Отлично. А Израел изстреля ли нещо по Иран, Иран става за смях.

5

Анонимен

преди 9 часа

Чаршафите са не жалки, не смешни, а не знам какво... Изстреляха си 20% от арсенала от ракети по Израел и не поразиха нищо. За какво се напъват и си търсят боя?! Само петото поколение изстребители на Израел е в състояние да унищожи 30% от военната инфраструктура на чаршафите. Те са проядени отвсякъде от МОСАД. Израел е 50 години технологично напред от тия голтаци. Бяха мирна държава, ама на- голташка Русия ги подкокороса и разпали радикалния исклям и съсипа близкия изток...

4

Войводата

преди 9 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Ако имате противник много стегнат. Където и да удариш все камък. Случвало ми се е. Имайте предвид следното 4. Да си стегнат постоянно хаби енергия 5. В такъв случай правиш тройни удари с промяна да не може да предвиди 6. Пример 1 и 2 лъжливи движения 3 истински удар. После 1 истински 2 и 3 лъжливи 7. Това ще го смаже. 8. Можете ли да хвърляте добре камъни и остри предмети? Тренирайте 8. Това е битка за живот

3

Анонимен

преди 9 часа

Иранците се оказаха значително по-мъдри от евреите. Изчакват и ако стане неизбежно.

2

Алекс

преди 9 часа

Яростен отговор от Иран? Два пъти вече се напиняха и едно голяма нищо."Железен купол" сработи перфектно.И 1000 допотопни рекети да изстрелят,ефектът ще е същия.

1

Урунгел дойчева

преди 9 часа

Фернандо Торес. Това е моя идол.