190

Анонимен

преди 18 минути

Хората са тотално разочаровани и не могат да разберат ,че спасението е само в масово гласуване! Хора,които не искат да дават глас за всички тези партии на продажници и мафиоти от ГЕРБ през ПП и ДПС, просто да гласуват за партия която няма шанс,но да бъде отчетен гласът им. Така на общия % гласували, гласовете в % за тези партии намаляват. Това е и работещ вариант % за Пеевски да бъдат по-малко от 5 и поне от него да се отървем

189

до 187

преди 20 минути

Е как да ви изчегъртат, като сте узурпирали цялата власт по места, както и Съдът и Прокуратурата. А също и полицията. Как да стане ?

188

Анонимен

преди 21 минути

26 е истината.

187

Анонимен

преди 35 минути

Тия мошенци щяха да "изчегъртват" ГЕРБ, а са готови на коалиция. Боко пък лаком за власт, хем го опандизиха показно и го направиха за смях ги гушка... В името на власт и гепене няма морал.

186

Костадин Костадинов

преди 1 час

Ние сме против!

185

Изморен

преди 1 час

Давайте направо да ходим да гласуваме за ГЕРБ всички. То се е видяло че ще управляват ГЕРБ и ДПС, ама поне да се свърши тая глупост с избори през 6 месеца, че ми омръзна да слушам кой какво обещава. Боко и Делян управляваха, управляват и ще управляват. Стига сме се залъгвали тук е Мутро-мафийо-гария. ПП-тата са едни дребни мошеници дето ни излъгаха, чалгарите не стават, а Копейките са Атака макс про. Костадин е новия Сидеров, тоя филм сме го гледали, като тръгнат да губят гласове ще идат с ГЕРБ

184

Анонимен

преди 1 час

До Ционистки план за БГ===ДА! Абсолютно сигурно е,че съществува пъклен план за унищожението на БЪЛГАРИЯ! Това се потвърждава и от доклада на Йоханес Хан пред еврокомисията "България след българите"!Още в началото на прехода изтече информация за "Плана Баязид" на краварските хищници,които целят създаването на ислямска дъга на Балканите. Те затова създадаха Косово в пълно нарушение на международното право! Затова и денко-кокорите приеха връщането на безброй ман ли в страната ни! Сатанинския план

183

да бе

преди 1 час

Розовите поните газ пикаят,че Възраждане мачка.Гласувайте на джендърите от ПП,дето щяга да изчегъркват Бойко и мафията.Видяхме ги колко струват.

182

Само питаме:

преди 1 час

ВгъZ,раждане ше викат ли С. Корейците от МАКСУДА да им гласуват за изборите....?

181

Ционистки план за БГ

преди 1 час

Цитат от писмото на президента на САЩ - Бил Клинтън до Косовските албанци: - "В България трябва да бъде счупено първо високомерието на Православието и счупен инатът на славяните в България. - Как ще стане това? - Чрез ислямизация на България. Това е единственият начин, по който може да бъде овладяна България... и да бъдат овладени и целите Балкани, чрез ислямизация." - Това е и курсът на ПП-ДБ по целите на юдеите!

180

Смех...

преди 2 часа

Антиваксърите от ВъZраждане получават руска ваксина гъжньем.....Като КОЦКО.

179

АЗ ПЪК ВИКАМ....

преди 2 часа

ОТ ПП-ДБ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ШИШИ, ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА СИ ПИЯТ МАЗНИЧКОТО КАФЕНЦЕ......НА ТОПЛИЧКО В СКУТА МУ....

178

Анонимен

преди 2 часа

и как пък имате доверие на антиваксърите от въZраждане, които са ваксинирани, кьорави ли сте да видите лъжата?

177

IQ 3.14

преди 2 часа

зозка, само глей така как се имаш за велик тарикат, след изборите да не те намачкат повече от на георги атанасов ризата

176

Гадняр

преди 2 часа

Тези "социолози", биха ли обяснили как броят гласовете за Винету, Шиши, МЕЧ и Чалгаря от Учиндол? Ходят лично по индийските махали или звънят директно в офисите на партиите, за да попитат колко гласа (лични карти) са напазарували до момента?

175

Анонимен

преди 2 часа

нови хора и партии трябват, тези вече се оплетоха в далавери, величие са секта, възраждане искат да ни върнат в лоното на терорусия и да вкарат отново казармата, защото като ни вадят от нато все някак ще трябва да се пазим... абе... изкривени хора

174

Анонимен

преди 2 часа

БОРИСОВ ПРЕМИЕР ОГРОМНА ПОДКРЕПА

173

ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ

преди 2 часа

С Номер 8, ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ!!!!

172

Любопитен

преди 2 часа

Защо ли споменаването на Порки Пиг води до блокиране на всеки коментар?А коментарите под статиите за него и партията му са направо изключени?Имунитет ли има?

171

Анонимен

преди 2 часа

и трите първи партии са вредни за България! ще гласувам за единение, поне са нови и със заявки да борят корупцията!