11

аз

преди 57 минути

книгата се казва "1984", но не е от(публикувана) 1984-та година, а от 1948-а! Не се разбира само дали доц. Минчев не знае това или Анисия Иванова го цитира неправилно (и в двата случая тя вероятно не знае за какво става въпрос..)

10

Добър ден

преди 1 час

Електронни зомбита отфавна живеете в диктатура

9

Ха ха,

преди 2 часа

...че те тази диктатура китайците отдавна си я въведоха! А в Тюрьмата на народите диктатурата не е "дигитална" , там всеки топи всеки! В Сев.Корея познават кой е "враг", ако не се смее , когато вождът е заповядал, и ли не реве под негова команда!

8

муурсулата

преди 2 часа

Кви са тия конспиративни теории тука? Няма такова нещо! Всичко ще е мед и масло за европейците!

7

Анонимен

преди 2 часа

Идва брюкселско вашингтонска диктатура а всички информациони канали са се превърнали в пробаганда на евроатлантизма и дъртдегенератизма .

6

Офанзивен дефанзив

преди 3 часа

"Трябва да внимаваме сайтът ни да се стопанисва от наши политически съюзници, а не конкуренти, защото тогава цената може и да е добра, но не е ясно какво ще се случва с информацията" - Тоя доцент съвсем изплиска легена! Значи няма значение, че ще те контролират, следят и подслушват - важното е да са нашите хора, така ли?! И за всички кибер опасности е виновна Русия?! "Вървим към дигитална диктатура" - а кой иска въвеждане на зелени сертификати, лични карти с чип, премахване на физическите пари?.

5

Значи ,

преди 3 часа

..."финанси, енергетика и инфраструктура... " не били защитени, но щом имало електронно банкиране, значи и изборите били "защитени! Тоя сам вярва ли си? Сигурно Кирил Петков е излъгал за "аллабалата" с Президента, или когато обещаваше да даде кодовете? Слави Трифонов излезе в 6 точки, как са фалшифицирани машинния вот на изборите в София! Ама вие си вервайте!

4

Страшният сън на

преди 3 часа

колективния запад се сбъдна в Русия. Лидерите на Индия и Китай си стиснаха ръцете.

3

Анонимен

преди 3 часа

Явно за всички злини във вселената е виновна Русия. Поне според изтрещелите либерали.

2

БРИКС се разшири.

преди 3 часа

Общият брой на страните-членки нарастна на 23.

1

Анонимен

преди 3 часа

Най-голямата дезинформационна кампания са обещанията на политиците преди изборите. Тука нещо трябваше да се уплашим от тая мешана скара, но не разбрах от какво.