176

Анонимен

преди 34 минути

С други думи ненормалната нацистка u3мeт гони християни от църквата им

175

Анонимен

преди 2 часа

Архиереят на Йерусалимската църква пише още, че категорично осъждаме действията против УПЦ от страна на киевските власти, които действат в сътрудничество с една новосъздадена организация, лъжливо и неоснователно наричана православна църква на Украйна.

174

Анонимен

преди 2 часа

Архиепископ Теодосий констатира, че в Украйна не спират заграбванията на храмове и имущество на Украинската православна църква, нападенията над епископи и свещенослужители.Украинските власти все така жестоко преследват най-древната Църква, основана в Украйна с появата на християнството там, казва архиереят.Той пише, че неотдавна е бил заграбен катедралният храм Св. Архангел Михаил в Черкаска епархия, а управляващият архиерей е бил жестоко пребит.

173

Анонимен

преди 2 часа

Всички тези действия се извършват с подкрепата на така наречената ПЦУ (православна църква на Украйна), създадена за да замени единствената канонична и легитимна Православна църква на украинска земя, оглавявана от Блаженейшия митрополит Онуфрий, счита архиереят на Йерусалимска патриаршия.Архиепископ Теодосий констатира, че в Украйна не спират заграбванията на храмове и имущество на Украинската православна църква, нападенията над епископи и свещенослужители.

172

Анонимен

преди 2 часа

Архиепископ Теодосий от Йерусалим: Всички православни църкви трябва да положат усилия за прекратяване на гоненията срещу християните в УкрайнаНападенията срещу Украинската православна църква са насочени към всички православни църкви по света и те трябва да положат усилия за прекратяване на гоненията срещу каноничната Украинска православна църква, смята Йерусалимският архиерей..

171

мдаа

преди 2 часа

Само видео без статия и хората с обзаведен таван сами могат да преценят ситуацията. От една страна попове и жени, от другата укрофашисти атакуващи храм и биещи свещеници. Това е демокрация по укрофашистки, свобода на словото и вероизповеданията.

170

Ром"с

преди 2 часа

Е,как няма да спечелят като там имаше типа " азовци" срещу жени и стари хора ,цивилни..а коментарите на някои дебббили няма смисъл да се коментират.

169

Анонимен

преди 3 часа

Тези дет се натискат да ходят в тази църква са украински КОПЕЙКИ , а истинските украинци ни показаха как трябва да се работи и в България.

168

Запознат

преди 3 часа

Кои са християни, феновете на балсамирания сифилистик Улянов ли? Лежащ полуразложен до стените на кремъл...? Айде по-сериозно! Контрабандистът полковник Гундяев ли е христиенин??

167

Мдамммммм....

преди 3 часа

...Изключителна храброст от страна на маскираните миротворци, дръзнали да се изправят срещу свирепите бабички и дърти свещеници, подкрепяни от Москва! Слава НАТОкрайне, гейроям слава!

166

Анонимен

преди 3 часа

Шест часа футболна агитка срещу баби!!! Бааси яките укри! Готови са за фронта! А, ама те що не са там???

165

Анонимен

преди 4 часа

Свързани с Москва другия път. Нацистите заграбиха храмовете на хората и сега се чудят защо хората протестират.

164

Русия

преди 4 часа

Западните еврейски католици, никакви православни. Православните са към Руската патриаршия.

163

123

преди 4 часа

Само това е оправията с руските *** ! Бой по тиквата !

162

Анонимен

преди 4 часа

След тези безобразия Зеленски заслужава да бъде вкаран в затвора (или в концлагер).

161

Varg

преди 4 часа

Сатанистите в Украйна ще бъдат изтребени до крак от Русия.

160

До мирянин

преди 5 часа

Неграмотен ***

159

Анонимен

преди 5 часа

До 159 - С кого да се бият. Децата масово са в чубна, крият се или са на фронта ...

158

Анонимен

преди 5 часа

Млати Вова!

157

Анонимен

преди 5 часа

Тия *** сложили военни униформи пък се бият с баби и дядовци.