14

Анонимен

преди 1 час

Бре купи си земя като искаш и ори, това дето го реституираха е супер, но не моге да се работи. Роднините ти ще те убият от завист ако работищ дори 2 декара общи, дори да плащйш рента.

13

Анонимен

преди 2 часа

Парата днес света владей и на който са му отнели земята по времето на Соца, веке без пари не мое да живей! Ковбоя без земя днес ходи по кошовете заБоклук, вместо да си оре собствена земя, да си отглежда животни, сее, жъне и храна да има за без пари! Е ако си продаде нещо свое, ковбоя може и някакви пари да изкара. От кошовте заБоклук трудно храна и пара се изкарва!

12

до 11

преди 3 часа

Ако имаше акъл и пари щеше да имаш ;)

11

Анонимен

преди 3 часа

Пари ми дай акъл не ми давай :)))

10

Анонимен

преди 3 часа

По времето на Соца 1970 бях в Чехия и там си купих магнетофон. В Русе по време на проверка на митницата вкараха в кабината на влака в която спях някакъв си "МулниМилиционер" Влака тръгна за София и спря в Горна Оряховица. Отидох до тоалетната и като се върнах в купето Магнетофона ми изчезнал заедно с "МултиМилиционера" В София като спрях разказах какво се е случило на милицията да търси крадеца: "Дойде съобщение, че комунистите тогава са се нуждаели от вносни магнетофони за да могат да работят!

9

Анонимен

преди 3 часа

Веганчето отново се изходи без капка мисъл. Прескачат се въз глава бабини деветини, поверия и откровени глупости. Защо и се дава още форум!?

8

Анонимен

преди 4 часа

Спомням си по времето на Соца, Москва за да събира Златните Пендари останали онаследени от нашите деди, направиха в центъра на София "КОРЕКОМ" за продаване на стоки за долари. И понеже дънките бяха модерни, моят дядо Владо ми даде Златни монети да си купя дънки. През лятото, по време на "Бригадирското Движение" ние младите отидохме да работиме на Бригада по ТКЗСетата. Един ден гледам откраднали ми дънките и един мой приятел ми даде панталони, за да се върна отново да следвам в ВМЕИ София!

7

Анонимен

преди 4 часа

Спомням си по времето на Соца, Москва за да събира Златните Пендари останали онаследени от нашите деди, направиха в центъра на София "КОРЕКОМ" за продаване на стоки за долари. И понеже дънките бяха модерни, моят дядо Владо ми даде Златни монети да си купя дънки. През лятото, по време на "Бригадирското Движение" ние младите отидохме да работиме на Бригада по ТКЗСетата. Един ден гледам откраднали ми дънките и един мой приятел ми даде панаталони, за да се върна отново да следвам в ВМЕИ София!

6

Анонимен

преди 4 часа

Потока на парите към дома ви блокират единствено некадърността и мързела ви,останалото са бабини деветини .

5

Анонимен

преди 4 часа

Икономическа и ДАНС спират потока с кофти вайба си.

4

Мен

преди 4 часа

Нй много потока на парите го спират милионери,милиардери и банкери.Ако те развъртят парите няма да е такъв глад.Но все пак геноцида не трябва да спира над хората.

3

Трифон

преди 4 часа

Статията е beside the point. Широките пръсти и страхливостта спират потока, дами.

2

Анонимен

преди 4 часа

Едно време нашите Български Ковбои - Селяни са имали свои земи и свой собствени БАНКИ - на гърдите на съпругите си са им слагали ЗЛАТНИ ПЕНДАРИ. Който "ВАНДАЛ" е посегнал на твоята съпруга, той посяга и на твоята БАНКА. Вади Пушката и "Дум" Дум". След 1944г. Сталин със СССР войски навлезе по българската земя, иззе земите на Българските Ковбои. Натика ги да работят по ТКЗС и да живеят по Занданите - Апартаменти по Блоковете. Обра им златните Пендари. Позлатиха си Замъците в Москва!

1

Анонимен

преди 4 часа

Глупости на търкалета!