33

Колелото на времето.

преди 1 час

Абе малко извън темата , но реално квартала на ромите от репортажа е доста по- хубав от панелните карцери на образцовите другари. Къщи с дворчета настилка има вече- направо си е европейско :)

32

Интересно ми е

преди 1 час

А горе когато свършат изборите и започнат да се прегрупирват малките партийки и коалиции,те по колко продават нашите гласове на ,,първенците".??? Едва ли е за ,,мерси" и едва ли е за по 50 или 100 лева.Голямата продажба е ,,горе на върха".Където и най-малката партийка може да преобърне везната.Там Горе е далаверата,и за това битката е толкова люта.

31

Дистрибутор

преди 1 час

Иначе по-селата и кварталните магазинчета из гетата си го има това вересията. В найкой магазинчета не дават на вересия , дори са си направили табелки : "Уважение всекиму, вересия никому"

30

Форекс

преди 1 час

Учете се от младите меринджей , пазари се направо в парламента срещу постове и облаги-на едро , а не из факултета.

29

Лъже като

преди 1 час

Дърта ***.

28

Анонимен

преди 2 часа

ромоте си гласуват за ГЕРБ в замяна на няколко луканки. И после Баце вика, народа ме сложи първи.Егати цирка.

27

Анонимен

преди 2 часа

В парламента се купуват взаимно но за милиони левове. Не е за храна нали

26

Анонимен

преди 2 часа

На изборите си личи кой за какво е гласувал и после що пак не е ГЕРП. Щото не са си платили.

25

Анонимен

преди 2 часа

всички знаем че Факултета гласува само когато има пари, Всички го знаят!

24

хи-хи-хииии......

преди 2 часа

Лъже като възрастна ромка!

23

Христо Христов

преди 2 часа

До до 2-ри/7 "Защото, получава се така, че който има пари той ще управлява, а това не е демокрация." - Първо, при правилна система, няма как да се разбере кой е гласувал според платеното и кой не. Второ, много по-честно е да се гласува за този който плаща, а не за който обещава да плати. Нима 85 те % неграмотни про'с'таци дет гласуват за ЕС да им дава "европейска МРЗ" и "достойна пенсия" не са купени?

22

Анонимен

преди 2 часа

Аз ходех през ученическите си години на протести срещу Луканов. И една приятелка ми вика колко пари получи. Бях страшно възмутена-какви пари, аз по идеологически причини? Днес си разбирам соросоидната грешка. Тези протести са платени, но бях малка, за да си искам своето.

21

Изход

преди 3 часа

За България изхода е първо прочистване на избирателните списъци за да знаем колко сме,кои сме живи и кои вече не са.Второ-гласуване само с пръстов отпечатък.Слагаш пръстчето на машинката и тогава те пуска в системата.Просто е и не подлежи на никаква манипулация.В САЩ от много години се влиза по този начин,както и зеници и устните.Но,само пръста е достатъчен.А тези машини на Мадуро ги купиха именно за това-да контролират изборите както те искат.Това е,дорогие товарищи!

20

Анонимен

преди 3 часа

Не виждам лошо. Вие няма как да се изхраните и ви дават изведнъж 40 лв. Ще откажете ли? Все ви е тая кой ще е на власт, искате да ядете.

19

Анонимен

преди 3 часа

Пък после викате че Новото начало не провеждало предизборна кампания!Провеждат те провеждат и се вижда как им се вдигат процентите.Днеска кампанията им беше в кварталите "Орландовци", "Модерно предградие", "Филиповци" и "Факултета".Там вече знаят за кой да гласуват.

18

Недка

преди 3 часа

Абе,че се продават-продават се.Но трудно се доказва.Това е.Не може да се докаже.Това което правят сега е да наплашат населението,и го правят.Така е и го знаем.Навсякъде из провинцията има тефтери по магазинчетата.Но са за храна,цигари и алкохол.Че коя магазинерка ще държи списък на тезгяха бе?Коя.

17

мак

преди 3 часа

Ние им вЕрваме, че гласуват свободно. Както вЕрваме, че могат да четат и пишат и знаят, за какво са изборите.

16

Оси, а!?

преди 3 часа

Кой беше при него - Кирил Петков! И в Хитрино същото! Седнали от ПП-ДБ да реват и вадят списъци, а те първи по купуване на гласове!

15

Трима братя три сест

преди 3 часа

Без неделите и понеделниците сутринта по бтв стори

14

Не се излагайте

преди 3 часа

само Шиши има право да купува ромски вот и никой друг да не е посмял!