191

Българин

преди 1 минута

До Анонимен 190 Вярно е, че преди подарявахме пари на СССР, но сега вече на Русия и даваме само това което нейните марионетки се опитват да откраднат от България и българите. Доброволно не е със сигурност.

190

Анонимен

преди 14 минути

докъде се докарахме да подаряваме пари ,ток и оръжие на фашисти , а при нас цените да скачат от това

189

Анонимен

преди 15 минути

лошо че хванахме края на гнилия капитализъм ,сега западните държави се сриват ,хегемона пада и изтока изгрява .Както винаги сме на грешната страна

188

Анонимен

преди 19 минути

До Дени Парушева186 Аз незнам, дали щяхме да сме просперираща държава, но поне щяхме да бъдем НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. Отлично въоръжена, със силна армия и висок технически потенциал. Няма да изреждам тук какво "сме дали на света", но нямаше да бъдем пионки, които да помагат на фашисти, нацисти и терористи.

187

Анонимен

преди 24 минути

Сетих се за един стар "комунистически" виц: Полу пиян американски ветеран в американски бар разказва за участието си в корейската война. -Ние нападаме, те се отбраняват, после пак нападаме... И като изскочиха от някъде едни високи мускулести корейци... Всичките със светла коса и светло сини очи, че като ни запукаха с шутове... Ритаха ни, ритаха ни докато ни натрошиха всичките кокали. Не стреляха, защото ръцете им бяха заети да си държат очите "дръпнати" настрани!

186

Дени Парушева

преди 51 минути

Ако България се беше ориентирала рано към севернокорейският модел на управление, сега щахме да сме една просперираща държава, каквито са РФ, Китай и Северна Корея. В началото шейсетте години на миналия век, тъкмо сме се били стабилизирали с братската помощ на СССР, но за съжаление, в края на 80-те, сме повлекли крак заедно със Съюза и се намираме в колониалната клопка на гнилия капитализъм и до днес.

185

Анонимен

преди 1 час

До 181Мир де, като се изчистят нацитата дето избиха 14 хиляди рускоговорящи в Донбас, ще има мир )))Руска лъжа, която самите хора в Донбас отричат.14те хиляди убити са общо и от двете страни на конфликта до 2022г. Това е според раследваща комисия на ООН.+2млн.бежанци.Руснаците като изпечени мош еници приписаха жертвите като че са всички са цивилни от окупираният Донбас. .

184

Весел Патиланец

преди 1 час

Бе от къде ги купувате БРИКС-овете, че рублата стана 2 стотинки и нещо няма стойност - никой не я иска щяла да стане 1ст до пролетта ;-)

183

То само с ТВ не став

преди 1 час

Точно така се прави - обучаваш войските си при тоя, който води война с врага ти. Единствено руснаците са наясно с техниките и способите за водене на бойни действия от страна на американците и прокситата им. И добре им противодействат. Та севернокорейците умно изпращат контингенти за обучение на руските полигони. А тези приказки, че ще се бията в Украйна са просто смешни.

182

Анонимен

преди 1 час

До Хи хи до 180 Значи, пак лъжи, а?

181

Хи хи до 180

преди 1 час

Мир де, като се изчистят нацитата дето избиха 14 хиляди рускоговорящи в Донбас, ще има мир !

180

Анонимен

преди 1 час

До Хи хи Е как бе, нали бяхте за "мир" забравихте ли какво говори лидера ви Ко пей?

179

Анонимен

преди 1 час

Утре копейките излизат на шествие да почетат великия вожд кимчо по заповед на кремъл. Няма мърдане...и този път ще носят портрети на ким а не знамена. Костя ще държи реч да благодари на кремъл и поздрави кимчо

178

Анонимен

преди 1 час

До Азаров Другаре русофили, украинците били станали 17 милиона, а руските фашисти вкарват войски на чужди държави в конфликта. Интересно, а?

177

Азаров

преди 1 час

Украинците от 40 млн за 2 години станаха 17 млн. Даже според мен твърде оптимистично. Вече мобилизираме 17 годишно и възрастовата граница стремително върви надолу и бусчиките, ткц-тата, но важното е нашите любители на екстремни укренски приключения да са щастливи.

176

Хи хи

преди 1 час

Браво, сега вече китайските бойци ще влизат съвсем легално през СК, за да помогнат на руските бойци ! Така и Китай изглежда неутрален пред запада, също както нато изобщо, *** изобщо не участва в конфликта !

175

Анонимен

преди 1 час

Най - лесните жени са руските. Сега има много вдовици и също много малко мъже. Ако искате да топнете пиперката просто отидете в Русия. Дават и дупе.

174

Анонимен

преди 1 час

Всички русифили са национални предатели, а най-големият от тях е кандидат за депутат. Тази u3мет няма място в България!

173

Орбан

преди 1 час

Кога ще протестира пред севернокорейския посланик, нали иска мир?

172

Анонимен

преди 1 час

Кво става уе, уж на Украйна й свършваха войниците! Резил.