106

Анонимен

преди 16 минути

Че даже и близнаци. Кy4кaтa не oкy4илa еднo пyмияp4е, ами две.

105

Анонимен

преди 21 минути

ще станат близначките като влязат, жалко че ще е за малко

104

Анонимен

преди 22 минути

в България обикновения гражданин е престъпник до доказване на противното, а престъпника е невинен до доказване на обратнто, има нещо гнило в нашата правораздавателна с-***

103

Анонимен

преди 23 минути

тормозят гражданите без да са извършили престъпление с проверки, с отнемане на собственост при съмнение от фалшивите им тестове, но убийците ги пускат, ако това не е повод да ги извадим от залите тия т,ър.теи, не знам какво

102

Анонимен

преди 43 минути

Тоя близнак на снимката не знам какво толкова му е смешно! Явно не знае, че още първата вечер ще бъде в пасивна сексуална роля в затвора!

101

00-11

преди 1 час

За Съучастие в Предумишлено убийство в Бг дават Само 3 години затвор??? Е..., шъ съ опрай дами и г-да..., ама на К::::::::ково лято!!! Чакайте го!!!

100

WTF

преди 1 час

3 години за убийство!Всичко е свършило в тази държава

99

Анонимен

преди 1 час

За купен вот полиция арести присъди а за убиство 3 г. Добре е

98

--------------------

преди 1 час

А аз имам приятели дето си отлежаха десетилетия за по един джоб с трева дето навсякъде извън кoчинaтa е легална. Убиийците утре ще са навън и нагло ще се смеят на почернената майка.

97

До 89

преди 1 час

В процеса на делото се установи чрез СВИДЕТЕЛ, пред съда, че Борислав от близнаците съвсем не е бил само укривател, а е нанасял удари в лицето!!! Тъй че НЕ с тия номера!

96

Анонимен

преди 1 час

Аферим! В България съд и справедливост няма!

95

Анонимен

преди 1 час

Цели 3 години за убийство? Това е невероятно! В България обикновено за убийство ти вдигат заплатата. Поне за ония 240 хрантутняци дето убиват нацията от 35г.

94

Ххххх

преди 2 часа

Потрес! Какво е това правосъдие бе?! Но от Кармата си няма да избягат, ще ги преследва няколко поколения напред. Божественият съд е точен и безкомпромисен!

93

Грую

преди 2 часа

Изглеждат доволни, устройва ги.България.

92

до 89

преди 2 часа

Казах с уговорката, че знам от материалите по делото колкото е изнесено в публ.пространство. Я ми кажи, като си толкова уверен в излизането на правото през прозореца, тези закони от кого са правени, в името на какво са правени и на кого служат ? Е, да не забравяме че това е първата инстанция, не дай боже някой като теб да се падне въззивен и да намали присъдата. И не, също не съм радетел да се променят законите под обществен натиск. Закона си е закон, добър или лош, трябва да се спазва.

91

Анонимен

преди 2 часа

Близнаците съвсем случайно си се разхождали наоколо и изведнъж - хоп! Труп! Ами хайде да го заровим за по- естетично?!?!?!?!

90

Анонимен

преди 2 часа

И как за укривателство като доказаха, че Борислав е удрял убития в лицето точно?! Имаше и СВИДЕТЕЛ. КЪДЕ ГО ПОКРИХА?!

89

Ужас

преди 2 часа

Подигравка,поредната подигравка с всички...

88

Анонимен

преди 2 часа

Шом за убийство осъждат убийците само на 3 години затвор. В България никой повече не иска да живее!

87

баба мара

преди 2 часа

аз не разбрах тези 4 младежи учат ли работят ли с какво се препитават какво етова възпитание за една забележка да уреждаш среща и да убиеш жив човек близнаците като излязат с какво ще се занимават те вече са опозорени за цял живот