17

Хак му е !

преди 15 минути

Този ***, не е ли носил някъде по джобовете си "противоковидна" маска за лице,за да си я постави преди да вземе найлоновия плик. Не знае ли че всичкипо-големи паркинги имат камери за наблюдение. За това е "хапнал" дръвцето !Сега щеше да има в къщи 75 000 лева и да си живее като ...Крез !

16

Анонимен

преди 3 часа

Е па много махали има в стара загора, трябва да се почерпи "населението" за предстоящия уикенд

15

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 12 - Сигурно около паркинга е имало камери.

14

Анонимен

преди 3 часа

36000 евро в найлонов плик по 50 евро и списъци за купуване на гласове ! А 70 годишния няма да може да обясни откъде са толкова пари в брой и списъците ! Някой му ги дал......?

13

Анонимен

преди 3 часа

И защо е "задържан", какво престъпление е това.

12

Анонимен

преди 3 часа

Значи някакъв е казал на полицията, че загубил 36 хиляди евро в плик на паркинг и полицията !!!е издирила човек, който е притежавал въпросната сума пари в този момент и му ги е взела? СИК ли е това или МВР

11

от БАН

преди 4 часа

а в същото време тъмно-патладжамените бри-кети хвърчат с коли за по 200 бона, че понякога и хора убиват. Тях никой не ги проверява. Защо, защото си плащат, това е ясно. Въпроса е ти ако си един бял чиновник, колко струва съвестта ти да бъде притъпена, когато гледаш как тъмно-циганарина се гаври с шепата бял народ останал в кочЕната? Отговор: много малко, защото булгарянина е много, много, продажен. Той даже и не продава майка си, както е лафа, той я изоставя, за без пари.

10

Асан

преди 4 часа

И аз забравих 100 бона - върнете ми ги :)))

9

667

преди 4 часа

... ами онези дъртаци с 70х евро за капаро апартамент в Бояна ?! Бяха ги изгуббили и ги беше намерил инвеститорът на съседния обект. По телевизиите се разкарваше после героят .Първо , че цялата работа миришеше на пране на пари, но дори и да не е - дъртофелниците са в издънка, защото носят капаро в кеш, за да обяват после покупката на половин цена. Потули се работата и ако не ме лъже паметта, пак от Ст. Загора бяха.

8

Продължението на №6

преди 4 часа

...., но и произхода на други две суми, които ежемесечно постъпват в банковата ми сметка, освен заплатата ми. Слава Богу, почтено си плащам данъка върху двата наема, които получавам. Но освен мен търсиха и двамата ми наематели, от които поискали да попълват някакви документи в банката, чрез която ми превеждат парите всеки месец. Чудя се, като са толкова старателни, когато проверяват произхода на малки суми, защото тогава не хващат типовете, които правят големите далавери?

7

Анонимен

преди 4 часа

Този случай показва, че във финансовия сектор в Стара Загора няма абсолютно никакъв контрол. Всички от НАП в старозагорския вилает трябва да бъдат проверени, държането на повече от 10 хиляди лева в плик на паркинг е незаконно , могат само във фирмен сейф да бъдат съхранявани и НАП трябва да проверява през ден дали не се купуват гласове във времето на предизборната кампания

6

До Анонимен 3

преди 4 часа

Преди няколко години внесох в банката 106 000 лв. Това беше моят дял от продажбата на недвижим имот, който беше притежание на няколко собственика. Когато се внася голяма сума пари, питат какъв е произходът им. Аз не само отговорих, но и посочих номера на нотариалния акт, чрез който е станала продажбата. Въпреки това само след няколко месеца (през следващата календарна година) от НАП ми назначиха "Контролно производство". Трябваше отново да доказвам не само произхода на тази сума, но и .....

5

878

преди 4 часа

На тоя дето ги е намерил му се таковала таковата. Видял се с 70 хиляди лева обаче след няколко часа ги няма ,а отгоре на всичкото в ареста и ще се мъкне по съдилища и плаща на адвокати.

4

Знаещ

преди 4 часа

Наказанието според закона за невръщане на намереното в срок е 200 лева глоба.

3

Анонимен

преди 4 часа

а мен задето купих гарсониера на морето за 40 хил евро с парите от ап на бабата ме скъсаха от проверки данъчните

2

Анонимен

преди 4 часа

бивш милиционер с плик пари по изборно време. всичко е точно

1

Анонимен

преди 4 часа

в ислямските сатрапии и беззакони държави кат България, Турция, Русия, Казахстан, Сирия, Ливан всичко кеш, защото е приодобито с престъпна дейност, карти не се ползуват почти, нормално