169

Анонимен

преди 7 минути

До БабаПРАВИШ ЛИ ДЪЛБОКО ГЪРЛО?

168

А КОЛУМБИЙЦИТЕ В УКР

преди 10 минути

През последните няколко месеца се наблюдава присъствие на латиноамерикански наемници, по-специално от Колумбия, в някои сектори на фронта. При прихващанията те се наричат "легионери". По правило те работят по три. Най-големият, гребенът, винаги е отпред, води ги като пилета до позицията и ги води назад. В тази ситуация гербът беше взривен на монтирания от нас помп2, като взе със себе си един от "легионерите". Вторият, очевидно в шок, реши да се скрие в десантната група на по-рано избития бронетранспортьор. Резултатът е на видео.

167

Анонимен

преди 11 минути

Зеленски е чудесен говорняк, а до сега не се е сетил че цял свят му се присмива на емблемта. По дрехи, гашИкамизолки, коли и бобонки- ама на всякъде е лепнал по една вилица. Тоя Президент ли или Бакар?

166

Анонимен

преди 19 минути

Долното което нарича пенсионерите джапанки дори не знае че им прави комплимент защото това значи японци. Много посредствени му е мнението като цяло.

165

Армия ВИЛИЦА???

преди 19 минути

СеКерето - Укерето тенис с бомби в един сет 6:0. Не са ни показвали как СКците воюват, не в ТВ видяхме как маршируват. . . Онея, другите, Укерйците облечни с фанелки на които имат изображена по една малка вилица без дръжка явно ни показват в какво състояние се на мура УКРската икономика след като щом нямат лъжици по фанелките илиза че с вилици ще кусат борша ли тарасчека булбщхаренчета?

164

Анонимен

преди 26 минути

СК дали помнят кой ги бомбандира след ВСВ

163

Анонимен

преди 26 минути

Забравям нящо баби старост що да чиниш.

162

ТроцканоЗеленско с Ъ

преди 28 минути

Статията "Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо" най-подло, коварно и нахално прикрива че мавторите така също наричат всички воюващи чужденци в смелите редици и колони на украинските спец поделение. Да всичките англичани, французи, поляци, гермнаци и тн са нареченипушечно месо. Тоя вестник е пълен с агенти на МеждународнияКомунистичесни Интернационал - ТРОЦКИ.

161

Мечока

преди 1 час

Брикс:36 световни лидери. Половината от населението на планетата. генерален секретар на ООН. Не виждам как Русия е напълно изолирана.А колкото до Тръмп и той ако го избират ще отиде на крака при Вовата да се договарят за Украйна.

160

Боби

преди 1 час

Относно СК войски. Хорица СК има едни от най-добрите бойни инжинерни военни подразделения в света. СК още от 1950 година до сега строи всиччко ценно под земята. СК персонал е помагал в изграждането на подземната инфраструктура на Хисбула и Хамас и това го казват с много голямо уважение евреите. СК военни е достатъчно като къртици да рият окопи и ДОТ за руските войски. Но по всяка вероятност ще участват в бойните рействия за да трупат опит.

159

ХАХА ХА ХА!

преди 1 час

не много умните натОвци още не могат да згреят майтапа!

158

Анонимен

преди 1 час

Мантрата за пушечното месо върви за насилствено събираните за фронта украинци, които никога не са искали да се бият за натовския и тясноамериканския интерес.

157

Боби

преди 1 час

Един ФАКТ за размисъл. Страните като Украйна ПРИЗНАВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ ДА СА С ПРЕДИМСТВО ПРЕД МЕСТНИТЕ ЗАКОНИ(За разлика от САЩ, Китай, Израел, Русия...) Украйна е член на ООН и трябва да спазва правилата на тази организация. Е в ООН има 'Неприкосновеност на границите' но и 'Право на смоопределение' Как умните глави от ООН са разрешили този ПАРАДОКС? Просто ако се спазват права на човека и законите - Неприкосновеност - Ако не както е в Украйна - ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ.

156

Боби

преди 1 час

До Баба 1. ВСУ контролира 1/30 от Курска област и практически нито един голям град. 2. Площа която ВСУ контролира е колкото половин София 3. Обстрелите на ВСУ са предимно ТЕРОРИСТИЧНИ - целенасочено се стреля по площи където практически има само граждански обекти. 4. След като няколко Милиона "Украинци сепаратисти" са в Русия и няколко Милиона "Украинци Майданци" са по света това е покзателно за реалната подкрепа за режима Киев.

155

Баба

преди 1 час

Приятели, какво е Шулц-88 и Русич, къде действат тия групировки? Браво на Зеленски, че денацифицира Курска област от русНАЦИ-те.

154

Баба

преди 1 час

"До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владея"Достатъчна да евакуират 200 000 руснаци от нея. Сега коренното украинско население в Курск може да диша, освободено от гнета на русофашистите от Шулц-88 и Русич.

153

Баба

преди 1 час

"Зеленски и бандата му ще бъдат обесени с главата надолу, както бяха обесени Мусолини и шайката му в края на втората световна война!"Путин и бандата му ще бъдат на съд в Хага, както щеше да се случи с Хитлер по време на Втората Световна Война, ако страхливецът не се беше скрил в бункер. Вече има килийка и призовка за Путин в Хага, така че първата стъпка е изпълнена.

152

Анонимен

преди 1 час

До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владеят. Като ти гледам драсканиците разбирам че не. Затова пак ти казвам не си компетентен, говори под въздействия на фобия и омраза!

151

Баба

преди 1 час

"До Баба Елементарен си, но ти си го знаеш и го пишеш това за твоите събратя в страха и злобата ви към Русия."Нчмам никаква злоба към Русия, само не одобрявам диктатора им дето 30 години си седи на поста и напада братски славянски държави, като убива хиляди от своите хора в процеса. При това и губи руска територия: Курска област. Това е лош държавник, обричащ държавата си на неуспехи, загуби, и посмешище. Ето, смеем се на ракетите сарми, смеем се на севернокрейците. Путин е позор.

150

Баба

преди 1 час

"Русия не е направила инвазия на чужда територия"Съгласен съм. Украйна също не е направила инвазия на чужда територия, а е денацифицирала Курска област, за да освободи украинското население в Курск от ботуша на нео-нацистите от пРосия и ордите от Шулц-88 и Русич, две руски неонацистки групировки.