267

Анонимен

преди 3 минути

За касапницата в украйна са виновни всички които гласуват и поддържат въпросния пълен uguom. Това е безумие.

266

крундел

преди 7 минути

ихаа шугър маша е изтрезняла, най-забавното е, че руските замразени пари с лихвите си ще помагат на украйна, нещо като с техните камъни по техните глави, иначе за по-малка не знам дали могат да я направят русията, ама доста по-обезлюдена могат...

265

Анонимен

преди 19 минути

По-малка,много по-малка от тези които Захарова споменава. Трудно и е да си го представи,но ще и се наложи!

264

Ха ха

преди 30 минути

Ей какви сте мисиииирррркиииии, пак спестявате инфо. Захарова го нарече както трябва, но каза и още нещо. Попита колко малка, като СССР, като Руската империя или както Киевска Рус? За последното трябва да си вземат Киев.

263

Анонимен

преди 35 минути

Помним Хитлер как свърши,помнете,че и вашия идол Путин ще свърши като Хитлер,защото не се различава по нищо от него

262

Анонимен

преди 37 минути

Москва ще я правим интерконтинентал,ще я заселим единствено с чернокожи,не бързаме 10;20;50г. важно е,че русия няма да слезе от мерника скоро.

261

Ехооо

преди 41 минути

Алооо, помните ли идола ви Хитлер как свърши? В наркомански делириум, викайки несъществуващи дивизии. Фронтът в Донбас рухна и всичко приключи за бандеровците и НАТО. Сега наританото НАТО ще ближе рани и ще се стяга за големия далекоизточен фронт през следващото десетилетие. През това време войната ще си клокочи в Близкия изток и така до следващата фаза на Третата световна. Със здраве!

260

Анонимен

преди 41 минути

Путин жалкаря може само да злобее заради чувството за хумор,което е прекрасно развито в Зеленски,а на него шпьонина,агента,таксиджията,носача на куфари сниман пред асансьори,толкова много липсва

259

Юлиян

преди 42 минути

Киев руски при добро желание на Путин може да стане,но Москва украинска никога.

258

Анонимен

преди 43 минути

Москва не е напълно права. Зеленски не е много пълен. Другото вече е очевидно.

257

Юлиян

преди 44 минути

Това му остава на Зеленски,да се прави на клоун.Това поне го може.От тениски обаче полза няма.Тениската няма да му помогне в Торецк,Горняк, Селидово.

256

Ъкхъм

преди 46 минути

Make Kiev Russian again!

255

Анонимен

преди 48 минути

Със сигурност и Зеленски и Натеняху заслужават повече,много повече от жалките български пенсионери! Слава на Богоизбрания народ! Слава на Украйна!

254

Анонимен

преди 51 минути

Населението на русия е 146 милиона с републиките,жертвите на русия в Украйна са около 700 000,тоест на всеки 157 руснака(мъже,жени,деца и старци) 1 руснак(сравнително млад и безспорно здрав) е труп или тежък инвалид! Това е просто прекрасно,а войната сега започва!

253

Българин-родолюбец

преди 54 минути

Тия дни обрах няколко пенсионера.....събрах няколко хилядарки в името на доброто ....как да ги преведа по някоя от сметките на Зеленски ? В България няма нуждаещи се .....сега само Зеленски и Нитаняхуй имат нужда от цялата помощ на света !

252

Анонимен

преди 55 минути

Москва: "Намалете му отново дозата на тоя!"

251

Куку

преди 59 минути

Президент Зеленски просто се подиграва с фалшивото величие на Рашка.Империята бавно и безславно си отива в историята!Както всички други империи!

250

Анонимен

преди 59 минути

Некой, русофилистяк може ли ми обясни, защо силна, психически здрава Рассия държи 300 млрда$ в Западналият, прогнил джендъраски Запад. И, кви с тия доларе, защо, защо здравата Рассия използва тази смърдяща, воняща валута-долар.

249

ХХХ

преди 1 час

След като от Украйна не остане нищо ....Зеленски ще е най богатия човек на света ! Няма да бъде убит понеже не е в Украйна ....единствено ако ЦРУ решат да го прекинят !

248

Анонимен

преди 1 час

Брониран завод в Николаев спря да работи, след като беше ударен от "Искандер"Въоръжените сили на РФ нанесоха удар, в резултат на което бяха ударени пет промишлени сгради на предприятието, унищожени бяха 10 бронирани машини, съобщава Министерството на отбраната на Русия.