20

ДОЛНЮ

преди 3 минути

ВСЪЩНОСТ АТЕНТАТА Е ПОСТАНОВКА НА Ц.Р.У И М.О.С.АТ ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА НА ТУРЦИЯ ЗА ПАЛЕСТИНА И ЛИВАН А ТУРЦИТЕ Я ОСРЕБРИХА ТРЕПАЙКИ КЮРДИ....НЯМА НЕЩО ЛОШО НА СВЕТА В КОЕТО ДА НЕ СА НАБЪРКАНИ ЕВРЕЙ...ЗАТОВА УБИВАЙТЕ ГИ...АНОНИМНО...БЕЗПРИЧИННО...ВСИЧКИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ...и не трийте И.б..р.и.ц.И на . ш.и.ш.и болното от рак дете...слуга на израиляя

19

ПроСоТо

преди 1 час

и аз така мисля.18..Генетично увредените "Деца на Израил" не понасят некой да е против тех....А Ердо показа какво мисли за Газа..

18

Атаката беше

преди 2 часа

организирана от Мосад, за да не се меси Ердоган в техните работи. Обикновено ПКК се хвали, когато направи нещо подобно.

17

Турко-циганска драма

преди 2 часа

Западът не подкрепя чатаев, бомбаев и нагъзаев, просто използва мюмюните понеже са просто устроени елементарни частици, лесни за употреба и злоупотреба!

16

Христо Христов

преди 3 часа

Рюте лъже! Западът подкрепи ислямския терорист Ахмет Чатаев който взриви 150 човека в Истанбул. Западът ВИНАГИ е подкрепял тероризма. Факт.

15

Анна

преди 3 часа

Как няма да подкрепя Турция, ами ако реши да напусне НАТО?

14

Анонимен

преди 3 часа

Пука му Ердоган. Той си пие кафето в Казан - един прекрасен и чист град, и си води икономическите преговори. Рюте и компания са готови метани да му правят, че а е напуснал НАТО, а последното се е разпаднало окончателно.

13

Два мангала

преди 3 часа

С два пищова, посраха втората по сила армия в НАТО, сещай се защо ги е страх от кюрдите които са четиридесет милиона само в турция! Турската армия ще стане втората изчезнала в света след чеченската! Мюмюните са корави срещу жени и деца, но само ако не са въоръжени, жените де!

12

Анонимен

преди 4 часа

Аха, значи застава и зад БРИКС, защото Ердоган е в Казан на форума на БРИКС24!!

11

Анонимен

преди 4 часа

В какъв смисъл застава до техния съюзник Турция? Кога НАТО е заставало зад някого? Само изискват. Питайте Кипър как НАТО се справя с проблемни ситуации и да ви просветне. Абсолютно вредна организацийка.

10

Христо Христов

преди 4 часа

До Анонимен/4 "а от 1378 до 1878 сигурно пак стояхте ?" - ДА. И тогава на Запад подкрепяха ислямския тероризъм.

9

Хи хи

преди 4 часа

Турция застава до БРИКС, а Марко Рюте до Турция. Значи Марко Рюте се присламчва към БРИКС !

8

Ердоган

преди 4 часа

знае за цветната "подкрепа" на нато! Още не е забравил за последния път!

7

БРИКС+

преди 4 часа

Обещава да не се разширява много на запад! :):):)

6

Русия

преди 4 часа

Натуту не убича границите, суверенитета, хората на другити държави.

5

MNENIE

преди 4 часа

Надявам се да не са ВСУ и Украински Водолази като със Северен Поток .На там клонят следите - Турция продава дронове на Русия .

4

Анонимен

преди 4 часа

Защо не ги приехте в ЕС? Колко години чакат и ви се молят. Но за НАТО-ОК, понеже най-силната армия, стратегически и геополитически-ОК. Нищо не сте направили за Турция, само изгоди търсите. Сега видяхте, че почнаха да търсят по-добри условия и почнахте да им се подмазвате пидираси.

3

Среден

преди 4 часа

Преобладаващ май ти е ред аз да почна да убиват щото няма да търпим мазни сополи да се влачат тук с подобни намерения

2

Анонимен

преди 4 часа

а от 1378 до 1878 сигурно пак стояхте ?

1

Анонимен

преди 4 часа

Само дето Турция не се вънлува много, понеже замина за срещата на БРИКС и има доста по-съществени икономически интереси там. Рюте такова майката на собствената си държава Холандия и за награда до спасиха в НАТО. Не сме слабоумни - помним тракторите и другите машини на протест по холандските пътища - то беше наскоро.