30

Даскала

преди 1 час

Нормално е при тая загнила демокрация за която само приказват , а то пълна корупционна схема като при бананови република!

29

mne

преди 1 час

за съжаление не е пропаганда. Родатата ми, които живеят в Щатите отдавна ми говорят за гражданска война. Мислих, че нещо не са в час, ама явно опасенията им са основателни.

28

Анонимен

преди 1 час

ЛиберастичнатаИЗМЕТ знае много добре че без крадене и манипулиране на избори не могат да вземат дори и 1 щат. За това сега плашат хората с гражданска война. Но оръжията са в нормално мислещите истински американци, а те са на 100% зад Тръмп. Ще ядете лабут третополови дяволски изчадия. Нормалността ще победи, християнството ще победи!

27

Часовникарят

преди 2 часа

При световно нашумелите обстоятелства около БРИКС,е съвсем нормално САЩ да реагира на тенденцията за нов двуполюсен световен ред.Та каквото и да ставя в САЩ винаги ще е по-добре от това ,нищо да не се случва и положението остане същото.Всичко е за добро.

26

Анонимен

преди 2 часа

Ако Камала загуби няма да има гражданска война. Както при Клинтън ще приберат фойерверките. Колкото до разделението в американското общество, то е закодирано в мажоритарния избор. Няма нужда от преговори, няма нужда от компромиси, всичко или нищо.

25

Хм

преди 2 часа

Не знам дали ще има гражданска война(теоретично е възможно),обаче при победа на демократите САЩ са обречени да загубят доминацията си.И в безсилието си може да предизвикат световна война.

24

Да

преди 3 часа

Само гражданска война в сащ ще спаси света от тях.

23

Анонимен

преди 3 часа

Нещо такова се очертава. Аз не виждам как едните или другите ще приемат загубата по мирен начин. Всички са се вперили в тези избори, но най-страшното предстои след тях. Между другото и ние вървим натам, макар и с много по-малки стъпки, поради прословутото българско търпение и това, че българинът може да живее и с 2 и с 200. Но не бива да се заблуждаваме в нашия предизвестен крах.....

22

Анонимен

преди 3 часа

Да взимат мерки!Тръмп в затвора!

21

Чукундур

преди 3 часа

У вас такова нещо не може да стане. Народ стоял 500 години под ярем и робски манталитет,*** и де-би-ле-н готов за пари и майка си да продаде,не е способен на нищо. Останалото кво ви интересува? Гледайте си голия гз.

20

Гого

преди 3 часа

Поредната рашиска пропаганда за замазване на очите. САЩ е световния хегемон и не може да си позволи гражданска война. На копеиките им се иска да има воина в САЩ но докато чакат гражданска война в САЩ и разпадането и ще видим краха на раша и путин.

19

Анонимен

преди 3 часа

Със сигурност е виновен Путин! Иначе всичко е наред в щатите, животът на хората е чудесен и става все по-добър с всеки изминал ден, но Путин ги *** и те, понеже са лековерни и наивни добряци, ще запалят гражданска война!

18

От десетилетия

преди 3 часа

В САЩ от десетилетия се просмуква пълзящ марксизъм от троцкистки тип.

17

само ни залъгвате!

преди 3 часа

и миналия път така писахте!

16

АнонимеН

преди 3 часа

САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА НЕЗНАЕЩИТЕ! ЩАТА ТЕКСАС Е ФАЛИРАЛ И Е НА ФЕДЕРАЛНА ИЗДРЪЖКА ВСЯКА ГОДИНА ПОЛУЧАВА ПО 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПОМОЩИ :D ДРУГ ЩАТ МОЖЕ БИ ! НО НЕ И ФАЛИРАЛИЯ ЩАТ ТЕКСАС :D

15

Бай Илийчо

преди 3 часа

А дано ,ама надали !

14

дo 11

преди 3 часа

Абе не е Кремъл. Казвам ти го от първо лице.

13

Войводата

преди 3 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Ще се моля на БОГ освен това да има силни урагани земетресения и ако може да имам на разположения много много ядрени бомби

12

и в Грузия

преди 3 часа

се опасяват от преврат в Тбилиси и избухване на гражданска война след вота на 26 октомври.

11

Анонимен

преди 3 часа

Ква гражданска война уеее?!?! Престанете да пишете глупости!!! Това да не е Либия или Венецуела. На раменете си нямате глави а манерки..ПРАЗНИ. Когато Кремъл ви поръча и плаща ще напишете и че майките ви са свинки.