11

Анонимен

преди 1 час

"В момента инфраструктурата е направена за автомобилни превозни средства" - В момента инфраструктурата е направен за превозни стредства от 80те (бавни, малки и малко). Да сложат електронни ограничители на скоростта според Джи-Пи-Ес локацията задължително за всички превозни средства. Поизшествията на пътят сремително ще намалеят. Както и продажбите на частни МПС-та.

10

Анонимен

преди 1 час

Селяните зачитат на пътя само джипове и вкараните 4та ръка "гъзарски" коли. Мислят се за колеми карачи, не спазват правилата, елементарна учтивост не проявяват и всички други са им длъжни. Ганьовска нация сме които и на опашка неможе да се наредим без някой да се предреди или изрепчи. Предполагам гърците въвеждат този знак за туристи като нас.

9

Анонимен

преди 1 час

T.e. Път за велосипедисти - такива има в Германия от много време.

8

AAA

преди 2 часа

В момента инфраструктурата е направена за автомобилни превозни средства. С един знак и с наказания нищо не постигаш освен да изнервяш хората и да им бъркаш в джоба. Трябва да се създадът условия, така че да няма конфликтни точки на пътя.

7

Иван

преди 2 часа

Българин е дебел *** ***, ходещ до тоалетната с колата, задъхващ се да изкачи стълбите в мола, затова са му направили ескалатор!!! Ако му вземат колата ще умре от глад, щото пеш не може да отиде до магазина да си купи храна!!! Само дране за тъпите шофьори имащи се за богове, данъци, сервизи, граждански - да ги съсипят!!! Пък белким се научат след 100 години, че има и други транспортни средства

6

Анонимен

преди 4 часа

До Одипеш Явно ти даже и таратайка не можеш да си позволиш!

5

до 3

преди 4 часа

До Анонимен,коментара ти е представителен за българската"толерантност",която си е чист фшаизъм,само аз заслужавам да живея,другите ще ги избия,така ви възпитават,че сте богоизбрани и резултата го виждаме,но и вашия ред идва,винаги има някой по-голям от тебе,има по-господ и от вашия български господ дето толкова ви пази,но няма да е вечно

4

Одипеш

преди 4 часа

Като затворят централните зони на големите градове за всички автомобили, с изключение на градския транспорт и тези дето зареждат магазините, ще си изкарате дебелите з*** ци от таратайките и ще тръгнете пеш. Ганйо все едно в кола се е родил ... или поне е правен на задната седалка.

3

Анонимен

преди 4 часа

До кога ще пускаме цирковите актьори да карат сред колите? Разни моторетки, триколки, тротинетки и колеленца. Това са за забавление в парка. Пътищата са за транспорт и икономиката. Там са ТИРове, коли и автобуси. Тия с колеленцата са виновни за поне 30% от задръстванията щото кара с 15км/ч на ограничение 50км/ч и зад него става колона. Или ни давайте да ги газим, или ги махайте от пътя. Да ходят да си карат играчките в детската градина.

2

Шоп

преди 4 часа

Айде и в Бгто де, ама с конфискация на колата на виновните.

1

GTI V5 2.3 150 коня

преди 4 часа

а вчера един на кооло кара пред мен по средата все едно да заема цялата лента вместо да се усети че не е участник в движението и да ми се маха от пътищата. друг пък на тротинетка караше в насрещното, ама после аз съм бил виновен ??