53

ЦИК предупреждава:

преди 23 минути

ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРБ Е СЪУЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

52

100% активност

преди 25 минути

Направете гласуването да е по телефона, като мобилното банкиране и да видим дали хората не искат да гласуват.... но на ТИКВАТА не му изнася да има много гласували, защото ще падне от 21% на 6.5%

51

Анонимен

преди 48 минути

Да го направят и тук задължително тогава и дано като видят резултат "Не подкрепям никого" 70% да им просветне на политиците къде е проблема. Хората масово отказват да легитимират крадливото статукво, но виждаш ли избирателната активност е виновна.

50

??? 30% активност?

преди 53 минути

Чудесно! Това означава, че резултата на ГЕРБ се умножава по 3 - от 7%, на 21%. Честито на боко тиквата, а вие излизайте да гласувате, за да не печели ГЕРБ.

49

РЕФЕРЕНДУМИ

преди 1 час

"Ниската избирателна активност се превръща в балкански проблем". Проблем за кого? За политическата класа, която не управлява, а паразитира. Ниската избирателна активност ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ 'ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ' - Т.Е. РЕФЕНДУМИ. Всички важни решения трябва да се вземат с РЕФЕРЕНДУМ! Очевидно е, че хората не разпознават в партиите и политиците субекти, които отразават техния глас.

48

Анонимен

преди 1 час

Ще гласувам когато видя, че има интелигентни хора които ще управляват за които си заслужава да гласувам. Докато в управлявлението са само п..р..о..с..т..а..ц..и и мафиоти. Не гласувам за такива

47

Анонимен

преди 1 час

Искате да кажете, че некадърни, зависими и крадливи политици се превръща в балкански проблем, според мен си е световен проблем, ама щом казвате, онея поне успяват да надъхат народа да отиде да гласува с илюзията, че зависи нещо от тях, ако изборите решаваха нещо, щяха да ги забтанят, Марк Твен.

46

Анонимен

преди 2 часа

Е,това е,защото на Балканите като почнат да ги правят на хахави разни самозабравили се където се мислят за крале хората знаят много добре как да "гласуват".Тук още малко ще им потърпят англонаглярските опити за вмешателство и после си се знае как ще се реши проблема.Това,което върви на Запад тук не върви от край време.

45

??? Не гласуваш?

преди 3 часа

Чудесно: +2 гласа за БОКО ТИКВАТА.

44

Малко Факти

преди 3 часа

Когато не гласувате, оставяте мaнгacарите да ви избират крадците от ГЕРБ. Факт. Избора е ваш - ще си вземете ли живота в ръце или предпочитате ромската прослойка да ви подрежда бъдещето?????????????

43

Анонимен

преди 3 часа

Ще гласувам за всеки, но не и за партиите, които започват с В и дебеланко и ***. А чакайте, то не остана никой.. Тъжно шоу драма е нашта политика, трябват ни нови актьори

42

Ален де Лон

преди 3 часа

И аз не харесвам партиите и политиците, но винаги си избирам някой от тях и отивам да го подкрепя на изборите. Не искам *** да ми избират Бойко, за това ходя и гласувам - всеки път!

41

МАСОВО ИЗЛИЗАЙТЕ

преди 3 часа

ИЗЛИЗАЙТЕ МАСОВО И ГЛАСУВАЙТЕ. ТОВА Е ВАШИЯТ ПРОТЕСТ. ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРТИИ. ИЗБЕРЕТЕ СИ ЕДНА И ОТИДЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ ЗА НЕЯ.

40

Тенгри Кан

преди 3 часа

До Анонимен 45Тва е опита за промяна на Конституцията от Балевски Винкела, която е незаконна и невалидна и понеже е такава оставиха без санкция, "Задължителността";))) Когато въведеш гласуването като "Задължение", това е принуда, насилие над свободната воля и вече не е демокрация. По принцип, пеерасчета като Винкела Балевски не обичат другите да имат свободна воля, защото са им нужни, ако не роби, то поне крепостни селяни;))) Гласуването е осъзнат акт, както и негласуването.

39

Анонимен

преди 4 часа

Че то е задължително, ама мисирката не чела ИК. В чл. 3 е записано - Гласуването е задължително, извършва се лично от избирателя и представлява изпълнение на гражданския му дълг. Просто няма санкционирани.

38

1

преди 4 часа

Не гласувам и не се интересувам отдавна но в медиите постоянно се пише за това, цял живот Ви лъжат и на края нищо .Дали знаете че има и друг живот извън политиката и той е много по различен?

37

Анонимен

преди 4 часа

Брей че спаднала - 86% при комшиите. Това когато стане в БГ ще е рекорд по висока активност. Ама иначе проблема ни е общ - кого лъжете, другаре джурналисти. Населението - матеряла, казано направо. Ами НИЕ ВЕРВАМЕ :) :) Смехх х ъх хх ....

36

??? Не гласуваш?

преди 4 часа

Има Права и Задължения. Когато не се изпълняват Задълженията, няма да има и права. Така че: Правото да сме равни пред закона - ????(Прокурора и съда е на хората купуващи гласове) Правото държавните институции да не причиняват вреда - ЛИПСВА -ха ха те са на Бойко и Шиши (А хората на Бойко и Шиши гласуват и купуват) Правото на Собственост е гарантирано от Закона - Питай в Ресторант осемте Джуджета как ГЕРБ присвоява фирми. Имаше Булгартабак, после Шиши после няма...Гласувай или гладувай.

35

Анонимен

преди 4 часа

Когато една и съща манджа се претопля и поднася многократно, има все по-малко желаещи да я опитат.

34

ГерболИННА АнгелОВЦЪ

преди 4 часа

НаштУ Греб-ДъПъСъ дава по 500 левЪ на глас...