67

Мосад Георгиев

преди 26 минути

От както разбрах, че МОСАД са организирали 9/11, Израел ми се вдигнаха страшно много в очите. Гениално просто. Някои ще кажат 'зло', но поне е умно зло хехе

66

Анонимен

преди 1 час

До Христо Христов - както Щатите Ал Кайда и Осама... до ден днешен родата на Осама и като цяло фамилия Бин Ладен си живуркат в САЩ, да не говорим, че имат общо с оръжейния бизнес и са доста гъсти с Буш- баща...

65

реалист

преди 1 час

До Ада на чебурашките - не сравнявай всички с фанатизираните... защото изреаелските фанатици са досущ като чалмалиите, поне що се отнася до отношението им към жените, прати жена ти или сестра ти по потниче и къси *** при еврейските фанатици, и ги питай какво им се случило...

64

До 62

преди 1 час

Ако кажеш какво ни интересуват Хамас и Израел...

63

Политкоректен

преди 1 час

Е, това са демократични бомбардировки над лоши и терористични жилищни сгради в неприятелски държави. Не се брои.

62

Кравар Евроатлантик

преди 1 час

Къде бяха руските ботове през последните 10 години докато Хамас всеки ден изстрелваше десетки ракети срещу Израел? Къде се криеха руските ботове когато Хамас забрани на палестинците да бягат и ги ползва като жив щит дори и сега? Къде бяха руските ботове когато Хамас уби стотици и взе заложници за измъчване на 7ми октомври? Тая русофилска пропаганда в коментарите може в затворения руски информационен балон да минава, но тук е БЪЛГАРИЯ.

61

До Христо Христов

преди 1 час

И 100 пъти да напишеш една лъжа, пак си остава лъжа! Могат да ти се вържат само офцете, като тебе!

60

Христо Христов

преди 1 час

Израел и НАТО създадоха Ислямска държава. Факт.

59

Христо Христов

преди 1 час

До 51 " И това ако не е наглост и безочие незнам.." - това е "демокрацията", преди известна като "евроатлантически ценности", по-преди като "юдохрисриянски ценности". ПП. Това последното се използваше в Брюксел допреди 7-9 години.

58

Христо Христов

преди 1 час

По-точно Израел и НАТО създадоха Ислямска държава. Факт.

57

Христо Христов

преди 1 час

Израел и НАТО ВИНАГИ са подкрепяли Ислямска държава. Факт.

56

Христо Христов

преди 1 час

Терористът Израел трябва да бъде не смачкан, а унищожен!

55

УРА!

преди 1 час

Путин на земята - Аллах на НЕБЕТО!

54

Анонимен

преди 1 час

До 62 А ти по какви си падаш, муцка? Нали знаеш, че любимите ти евреи са по-тъмни и много, ама много по-мири3ливи от арабите?

53

до 61

преди 2 часа

Не е нужно да споменаваш, вие руските тролеи са от ясни по ясно, само вие подкрепяте терористи и си падате по мургавви мъже, разкрит си.

52

до 60

преди 2 часа

нещо да съм споменавал за Русия? Само човрк с ограничен умствен капацитет като теб може да прави подобни взаймовръзки

51

до ъ

преди 2 часа

Ти много неща може да не разбираш ама е нормално за природния ти капацитет типичен за рашистанец. Да кажем че не се славите с интелект.

50

Закривай израел!

преди 2 часа

Вън ционистите!

49

Анонимен

преди 2 часа

Хипофизното джудже в мацква си гризе ноктите, а родните бездетници копейкаджийте са в ступор. За 2те кисели млека подаяние от пасолството толкова.

48

ъ

преди 2 часа

Аз найстина не разбирам по какви правила една държава почва да пуска бомби в столиците на почти всички съседни държави, при това безнаказано. И това ако не е наглост и безочие незнам..