13

Понеделник

преди 1 час

До Неделя. Всичкото кълне да се върне при теб и да си остане при теб само. То не е за мен. Каквото си си нарекъл на теб да дойде! Не е за никой друг.

12

Анонимен

преди 2 часа

От статията се разбира че двама закоравели престъпника решили да убият човек за 50 лв. Освен че решили го и планирали.Взели си няколко вида оръжие издебнали го и само това че са с две леви ръце а понякога българските доктори са направо магьосници спасило човекът. И съдът вместо да ги закопае на единя му дават 3 год затвор.

11

Анонимен

преди 2 часа

"""справедливост за убития Апостол Вълчев и "таксиметровият шофьор претърпя серия животоспасяващи операции." ----- От статията не се разбира, такси драйвъра жив ли е или напротив?!

10

Реалист

преди 2 часа

Ама протестирайте пред съда, дето го е отсъдил това!

9

VladTepes

преди 3 часа

В София, Пловдив, Ямбол и Бургас е редно да ползват специализираните места за протести с адреси съответно ул."Л. Кошут" 6, ул. "Турист" 2, ул."Хан Тервел" 15 и ул. "Лермонтов" 20. В Пловдив и Бургас местата за протести са в пешеходни зони, но това не би трябвало да е проблем. В София и Пловдив има постоянно компетентни служители за разглеждане на исканията, в Бургас на Коледа и на Великден.

8

Събота

преди 3 часа

Мъск пуска робо такси без водач работи 24/7 без разход на бензин, без масла без дискови спирачки без мрънкане и да мирише на цигари шофьорът или на пот от цял ден каране. Просто се качваш и пътуваш. Мъск идва.

7

Анонимен

преди 3 часа

"Те искат справедливост за убития Апостол Вълчев" "Таксиметровият шофьор претърпя серия животоспасяващи операции." последно, мucupкo?

6

Анонимен

преди 3 часа

Представете си как се чувстват украинците, когато едни евразийци им посягат всекидневни на живота..... Протестирайте, като изолирате руските партии

5

Илко Петров

преди 3 часа

Ние таксиджиите всички сме колеги, като едно семейство ще бойкотираме навсякъде тези избори или ще гласуваме против Герб, Дпс, Пп, Пеевски и прочие корупционери-национални предатели. СТИГА. Някак си обидно, за държавата, че я управляват пендоските пар ца ли.

4

НалудничаваДефиниция

преди 3 часа

Човекът е претърпял ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ операции, ама телесната повреда била средна!

3

Анонимен

преди 3 часа

В Аржентина с убер за 3-4лв те прекарват през целия град, а нашите на 30-40лв се мръщят

2

Анонимен

преди 3 часа

ей тия колко са долни... ако имаше uber, нямаше да има опити за грабежи - всичко е по електронен път плащаш чиста работа ако някой не ти хареса го репортваш и го изхвърлят от бизнеса

1

Анонимен

преди 3 часа

В заглавието Апостол Вълчев убит, в текста опит за убийство? Дано е жив човекът, ама не се разбира нищо. И преди имаше такива случаи, пак протестираха, уеж някакво отделяне от клиентите предлагаха, връзки с полиции, явно нищо не е направено.