36

Анонимен

преди 1 час

Но за съжаление на тестикулярния държач на Вучич, България и Гърция съществуват и никога със сърбин министър председател на БЮРМ няма да влезе в ЕС.

35

Анонимен

преди 2 часа

Мааамта им неблагодарна, първи ги признахме, въоръжихме и подпомагахме. И се га така се отплащат.

34

Мара Бунева

преди 2 часа

Проблемът е само един, и той се нарича ,,македонизъм".В различни варианти,но същността му е една:промяна на народностното самосъзнание на македонските българи и създаване на нова,небългарска национална идентичност.Ето какъв е проблемът.И понеже това национално инженерство има за изходен материал българи, те трябва първо да бъдат отродени.С насилие, лъжи, пропаганда и подмяна на колективната памет.Оттук са им проблемите на всичките сръбчовски.Че истината ще ги измете от властта...

33

Анонимен

преди 3 часа

Проблемите започнаха от началото на този експеримент БЮРМ. Когато БЮРМ е възникнала в рамките на Югославия сигурно никой не се е интересувал. Когато Югославия се разпадна този експеримент някак си остана и за съществуването си той започна да присвоява историята на антична Гърция и древна България. Естествено, че Гърция и България нямаше как да оставят това да мине, ние сме древни държави с традиции и няма да търпим историята ни да се подлага на мултиперспектива от някаква си бивша югорепублика.

32

Анонимен

преди 3 часа

Смешно

31

Анонимен

преди 3 часа

Където и да видиш македонец му изхакай едно яко кроше в брадичката. Все ще има за какво! Като оня виц на великия Весо Парцала дето разправя: " Двама приятели отишли за риба. И единия по едно време споделя на другия: Днес й ударих един шамар на моята на закуска и тръгнах. Оня го пита: Че защо й удари шамар? И той: Докрая на деня все ще има за какво.

30

bb

преди 3 часа

Да, ама не сте. Започвам да вярвам, че ще влезе Албания само. Не защото е по добра, а защото ще ви претопят!

29

?!?

преди 3 часа

Тоя мина от гняв, към самосъжалението после би трябвало да идва съзиданието. Ама при тия изкривени сръбсковидни кратунни не се знае нищо.

28

Анонимен

преди 3 часа

Ама кой е общият знаменател тук?!

27

Анонимен

преди 3 часа

Единият ми син е крайно непослушен и се налага да го поступвам. Мисля да го прекръстя на Мицкоски, защото когато ме попита "Тате, защо ме биеш?", да му отговоря с чиста съвест "Защото си северномакедонец моето момче."

26

Трябва да се чете:

преди 3 часа

"Отдавна.....,ако бяхме свикнали да се съобразяваме с изискванията към нас,а не да смятаме,че сме велики и другите ще ни приемат каквито и да сме тарикати и шмекери,каквото и да правим в разрез с условията за приемане,както и да клеветим приемащите ни че те са виновни че не отговаряме за начало на преговори."

25

Варненец

преди 3 часа

Какъв проблем имаш с нас ве, маке скапаняшко? Това че Кирил и Методий ги имате за македонци или, че Македония произлиза от България, а не обратното? Ще ти откъсна наглата цайсата тиква, Мицкоски! Само да си ми насреща.

24

баси некадърника

преди 3 часа

Търси си оправдания!Тоя е пълна нула като политик!След време няма да го има!И то по-скоро отколкото изглежда!

23

Анонимен

преди 3 часа

Мицко, душо , всички ви пречат, а вие сте си идеални и ако не ви пречеха комшиите щяха да ви канонизират, да сте живи светци . Ето, нямате проблеми с Мексико, с Брега на Слоновата Кост, с Бангладеш и с други, които нито ви знаят нито искат да чуят за вас.

22

Айляк

преди 3 часа

Сърбоманчето Мицко казва, че РСМ има проблеми с България и Гърция. А защо има проблеми? Защото РСМ не е държава - тя е област в тези две страни. Като прибавим и намесата на Сърбия пряко в политиката на РСМ...и ето защо мъкадонците още дълго време няма да видят ЕС. А Мице да си плещи каквото си ще.

21

Боби

преди 3 часа

"На крива хурка - вуната й пречи". Та така и за провинция Македония.

20

Анонимен

преди 3 часа

Един недалечен ден ще ни благодарите, ще се кръстите и ще си казвате-Каква добрина ни сториха! Амин.

19

Анонимен

преди 3 часа

Мицко не след дълго май май ще те гонят....само глупости и провали

18

Анонимен

преди 3 часа

Ми всъщност нямаше да сте в ЕС, другите държави като Сърбия, Албания, Босна, Грузия, Молдова, Черна Гора, Турция нямат проблеми с Гърция и България и пак не са влезли.

17

Анонимен

преди 3 часа

Имате си двама ментора, слушате ги и действате както ви кажат.Ами единият ви ментор от десетилетия ви ползва като лост срещу Албания , другият ви ползва срещу ЕС, а вие сте като хубавица на повикване, както и когато ви свирнат - скачате. Искате да цоцате от три места - Сърбия, Русия, ЕС и играете между трите страни