6

Сексуален Работник

преди 2 часа

Няма нищо лошо в това да се изкарват повече пари. Никой не им е извадил очите, а и са си получили парите, за които са се цанили. Твай. В България, най-лесните жертви за педерасистите са комунистите, защото последните по рождения са cбъpкaняци.

5

Grom

преди 3 часа

И мъжете същите п*тки като жените. Продават изваяни тела и каквото имат в гащите, после били жертви. Милите. Свършиха големите кинти и драма.

4

Анонимен

преди 4 часа

а бе, 6етep евроатлантическа работа!

3

Евгениус Минчо

преди 4 часа

OMG

2

Вай!

преди 4 часа

Какво доживяхме! По-рано отвличаха жени с цел сексуална експлоатация и на отвлечените им се случваше чрез принуда да участват в сексуални мероприятия. Днес това се сполетява мъже! Как да си го обясним??? Сигурно феминистките са го измислили! Този моден директор вероятно е тяхна марионетка! Вай, вай, вай!

1

Анонимен

преди 4 часа

Свързани са с онзи сатаниста П.Диди.Заради такива извратени като тези се напълни с обратни.Всъщност те са станали такивав повечето случаи след като са били жертва..Тези жертви бяха проклели света и искаха да се стига едва ли не до ядрени взривове,за да затрият света.Обвиняват цялото човечество,че си е затваряло очите докато страдат.Трябва да има справедливост.Ако тези извратени на Земята не ги накажат после ги чакат в ада.