204

Анонимен

преди 1 минута

Ми щом руснаците ги обучаваха по времето на СОЦА по училищата, че Кирил и Методи са руснаци, то сигурно са ги обучили, че и Българската Земя е Руска? И действително те всичките курорти по Българското Черноморие бяха изкупени от Руснаци и сега над 400 хиляди Български имота принадлежат на Руски олигарси .... Ми то няма разлика между Османското робство и робството на Комунистическите Руски Чукчета на Чингис Хан.

203

Анонимен

преди 15 минути

Какви глупости пишете само, 90% от руснаците искат войната да не приключва преди да се върнат в Русия областите Харков, Одеса , Николаев, Запорожие, Херсон... Кажете от Козяк да ви дават по-реални статистики, че тия миришат на фейк от 1000 км....

202

sssa

преди 21 минути

Русоробите тотално оплетоха що е то БВП, покупателна способност, човек от населението и т.н.Най-добър стандарт на живот, мили ми ***, нямат САЩ, Китай и Русия, ами Норвегия, Люксембург, Лихтенщайн и Катар.Къде ви намират такива алитерати?

201

Анонимен

преди 21 минути

Тая жена гореПутинка за Господ ли се има? Господ даде на жената вежди, тя не ги хареса, оскуба ги и си нарисува нови. Господ даде на жената нокти, тя не ги хареса, отряза ги и си сложи изкуствени. Господ даде на жената, гърди тя не ги хареса сложи си силикон. Господ даде на жената ръст, тя не беше доволна и си сложи токчета... Искам да попитам, щом Господ не може да задоволи жените и жената Путин, ние простосмъртните кво се мъчим?

200

Gorskio

преди 34 минути

"Да. Затова вчера МВФ обяви, че Русия в приравнен в покупателна способност към долара БВП е 4та в света- Китай, САЩ, Индия, Русия." Хахахахаха :) Немам думи :) Пълни и.д.иоти сте се събрали :) ахахахаха Русняците живеят по-добре от Норвегия, Швеция ахахахах

199

Анонимен

преди 54 минути

До Анонимен 188 Сега кажи колко дават висшата класа американци и как без обявена официално война с никой са с дълг 35 трилиона- 140% от БВП, само лихвите им на година са 1.2 трилиона, дефицитът е 1.7 трилиона и плащат стар дълг с нов, щото просто няма откъде да вземат пари. Ако сметнеш 25те% на Русия за войната, то в пари са по-малко от помощите на САЩ към Украйна. Правиш ли си сметка какъв цирк е при толкова пари и оръжие едва да държат на фронта украинците с натовски оръжия, дето уж са топ?

198

Анонимен

преди 56 минути

Нюзуик защо не вземе да цитира някои други източници които казват че Русия е превзела Новоседово,мачка укрите при Торецк а 3- та отделна мотострелкова бригада на Рф се разхожда из Селидово където украинците са започнали самоволно без заповед да напускат позициите си.

197

Анонимен

преди 57 минути

До Ламбо, Баце. Да. Затова вчера МВФ обяви, че Русия в приравнен в покупателна способност към долара БВП е 4та в света- Китай, САЩ, Индия, Русия. В средна заплата Москва е на 3800 долара приравнени месечно, а в Коми- 6000. Т.е. взимаш 1000 долара средно, ама цените са 6 пъти по-ниски и от там живееш като американец с 6000. БРИКС мина по номинален БВП Г7. Дълговете са САЩ и ЕС- 140-160% от БВП, Русия със скромни 20%. Абе, мизерия е в Русия...

196

Анонимен

преди 1 час

Баба Меца се хвърли в обятията на Жълтият Дракон на ИНАТ , но това няма да продължи дълго , едно че кекса е безплатен и второ на малко чепче не е свикнала сака кересте.

195

Грък

преди 1 час

Когато нашите медии извадят средния на путин от контекста

194

Анонимен

преди 1 час

Може и да искат, ама Джуджето им показа средния пръст

193

До 191

преди 1 час

Нямам! @ ..ба копейки нонстоБ

192

До 177

преди 1 час

Фолксваген е добре, а ти на китайски Москвич ли си уа

191

До 189

преди 1 час

Трoлей долен, почивен ден нямаш ли?

190

Анонимен

преди 1 час

Абе копейки не ви ли е срам да защитавате една фашистка империалистична бананова република???

189

До 186

преди 1 час

Много точно си оплюл себе си! Копейковците се чудите за какво да се хванете

188

Анонимен

преди 1 час

Това да допреш да си даваш 25% от джоба за война е типично само за долнопробните руснаци!

187

До 188

преди 1 час

Това е ермалък ,ььь,а това е ъъъ.Освен запетаи да не знаят тролеите и буквите не познават

186

Ламбо, Баце.

преди 1 час

Паричната маса в обращение е нараснала с 50%, при ръст на икономиката 5%. Явно пуйлото е вкючило печатницата. Федералния резерв от фубли е спаднал с над 50%, лихвения процент е един от най-високите в света, съизмерим с най-бантунстанските републики. Наибулина прави челни стойки да удържа курса на долара под 100 фубли. Догодина рашка ще е в тотален икономически ка ***, а от там и във военен. Холопите сами ще сменят пола на Пуйлото.

185

Анонимен

преди 1 час

За това ли се хвана ермалък вместо ъ