35

Обективен

преди 1 час

Той Коце от " Възраждане " много точно го каза сутринта по Нова - ЕС беше създаден като организация за икономическо сътрудничество между европейските държави , но хората,които стоят начело в управлението му го превърнаха изключително в политически съюз.

34

Тя

преди 2 часа

От коя страна са дошли тия и мислят ,че като се предадът ще ги помилват,но наемници се убиват ,казаха им го предварително !

33

Анонимен

преди 2 часа

А какво стана с референдума в Молдова? Какви в крайна сметка са резултатите от референдума в молдова? Молдовците искат ли масово да влизат в ЕС, тоз демократичен рай?

32

Анонимен

преди 2 часа

А азовците, дето ВСУ им прати хаймърс в лагера за пленници в Донбас, преброиха ли ги? Или не е евроатлантическо?

31

Христо Христов

преди 2 часа

Няма лошо фашисткият ЕС да бъде ликвидиран, заедно с фашистите които гласуват за него. У нас - около два милина!

30

ЕС

преди 2 часа

тоя трибунал, нали знаете, къде да си го навре?

29

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/16 "... .33-годишният Роман, предприемач от Лвов, твърди, че плаща 1000 долара на месец, за да бъде освободен от военното си задължение." - Роман гласувал ли е за ЕС и НАТО - ТРЯБВА да бъде пратен на първа линия ВЕДНАГА!

28

абе

преди 2 часа

Тия в ЕП какво току се пенявят и джавкат по Русия? Не се ли виждат на какво дередже са и че трябва да правят фалшификации за да натикат още някоя държавизца в "съюза"? Аз на тяхно място много внимателно бих проучвал маршрутите към Аржентина или Чили. И най-вече, бих си мълчал умно.

27

Вижте сега

преди 2 часа

Убитите са наемници в Курска област, за които руснаците бяха предупредили, че ще бъдат ликвидирани. Няма международни закони които да защитават наемниците - те не съществуват като войнска част. Това е.

26

00-11

преди 2 часа

Стига, бе, затова ли над 70% от укропленените не желаят обмен, с изключение на националистите бандеровци??? ??? ??? А, за руските военослужещи в укро плен нещо да кажете? Всъщност, като гледаме на "Живо" репортажите от Сектора Газа и Ливан, и я:::ловата реакция на ЕС, всичко си идва на мястото - никакви Санкции, никаква икономическа и политическа изолация, напротив, наблюдаваме политическа, финансова и военна подкрепа на Геноцид в "Online" режим!!! Туй си е чисто Лицемерие да го е...!!!

25

Тя

преди 2 часа

Украинците са",свтена вода" ненапита,а руснаците са лошите.Престанете с тиа лъжи,щото никой не ви вярва.Дразнат ви успехите на руснаците на бойното поле и за това"дай да им пуснем някоя гадост" !

24

Най-малко

преди 2 часа

6 броя наглобритански дипломати са били изгонени от РФ за шпионаж.

23

Важна е парата

преди 2 часа

Смешни чичковци и лелички в костюмчета седнали в удобни столчета и получаващи големи заплати за да приказват. И те приказват - каквото искат да чуят господарите им. Не по-малко актьори са от зеленски.

22

Хмм

преди 3 часа

Много либерално квичене се чува. Значи, нещо не вървят нещата с разгрома на Русия и раздаването на безплатни концесии на подкрепялите Украйна. Вместо това, те потъват с нея.

21

евроатлантист

преди 3 часа

До мдаа, че то в Газа и в Ливан няма хора, има само некви арабели и мюс*лита. Затова и ЕС нищо не казва за там, защото там няма хора.

20

Анонимен

преди 3 часа

До мдааАбе ти правиш ли разлика между военни действия и избиване на военнопленници? Или нещо ти хлопа?

19

Украинец

преди 3 часа

за бой се стяга.Руснаци бягат панически.Армията им свърши и искат от жълтите.Итях ги чака същото.

18

мдаа

преди 3 часа

Убийството на "над 110" е геноцид, но над 40 хиляди жени и деца в Газа е само статистика.

17

Анонимен

преди 3 часа

Ся тва ли измислиха?

16

Анонимен

преди 3 часа

The Times: Украинците разбраха какво се случва, те вече ненавиждат Зеленски. Мъжете не излизат от къщи с месеци, за да не попаднат в месомелачката на първа линия на фронта, пише изданието.33-годишният Роман, предприемач от Лвов, твърди, че плаща 1000 долара на месец, за да бъде освободен от военното си задължение.Осемдесет процента от моите приятели, които отидоха на война, загинаха, а аз не искам да се присъединявам към тях, казва той.