6

Анонимен

преди 2 часа

не са налапаха тия от фармамафията - малко ли опънаха от народа по времто на ковид и *** гадни - все им е малко като на зърнарите - 18 майбаха и чакат помощи за 19-ти

5

Анонимен

преди 2 часа

Така както е тръгнало и медицинските сестри да излязат на протест , че искат да изписват рецепти.

4

Възмутен

преди 3 часа

Правилно искат да се отмени този забранителен закон. Отдавна фармацията не е тази когато забъркваха лекарства в аптеките. Сега и магистри и пом. фармацевти са продавачи, четящи латински. През последните години се забелязва млади мъже, които могат с мъжка професия да си изкарват прехраната са застанали на аптечните гишета. Защо ли, защото кярът е голям! Знае се, че от наркотици и лекарства се печели най много!

3

Анонимен

преди 3 часа

Като знам как някои от тези пом.-"фармацевти" влизат с изпит по етика и право и колко ниска е степента им на знания по отношение на лекарствените препарати,опасно би било да продават лекарства без надзор.Ако ще да си скъсат з.ниците от протести.Масово учат тази специалност,заради парите,защото това в доста доходоносна индустрия,а не от любов към медицината.

2

Това са

преди 4 часа

Лъжи .Помощник фармацевтите си продават на гише,просто не могат да откриват аптеки .

1

Ама

преди 4 часа

Тези като са учили за помощник -фармацефти,не са ли знаели,че не учат за магистър- фармацевти ?И знаят ли каква е разликата в бала на едните и другите?