25

Анонимен

преди 25 минути

Пак им завидяха на Ливанците.

24

Км

преди 1 час

Тази външна министърка на Германия е говорила за танковете на Наполеон и че е имало страни отдалечени на 100 000 км.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Аналената

преди 2 часа

да не са я опънали аналено в Бейрут?! :D Че кат я гледам, само за това става.

22

Анонимен

преди 2 часа

ти само като и чуеш името на тая "Бебок" и се чудиш кви ли бебоци праи, па за другас раота не я търси

21

Караджата

преди 2 часа

Турете им санкции...що се бавите?

20

Ана Лена

преди 3 часа

Абе жената се казва АНАЛЕНА, а Инна какво е написала, ама то каквото ти е в главата и това ти е на клавиатурата.

19

БИЙ ТЕРОРИСТА....

преди 3 часа

...ЩОМ ОЩЕ МЪРДА.....!

18

АБЕ, КОЛАБИРА...

преди 3 часа

...АМА ОЩЕ СТРАЛЯ....ХАХАХААА...

17

Анонимен

преди 3 часа

Тези сини каски които са в Ливан как са допуснали от територията на Ливан да се стреля по съседна държава

16

Анонимен

преди 3 часа

Ливан никога не е бил истинска държава. Винаги съседите са го управлявали. Правителството на Ливан не може да контролира собствената си територия. Армията им е много по-слаба от терориристите, който се намират там.

15

Анален бърдук

преди 3 часа

Удриии! Нихната баба крастава!

14

Анонимен

преди 3 часа

12ти една малка поправка не 300 ми 400к струва личния гримьор, който дори я придружава при всичките и пътувания. А тя като външен министър е взела длъжността насериозно и не се задържа в Германия. Като оставим настрана парите и прищявките и - по голеия проблем е, че колкото пъти се изкаже някъде, обикновенно следва скандал.

13

JWST

преди 4 часа

Шизофренна работа. Хем се стреля с ракети от територията на Ливан, хем не е работа на Ливан. Отделно сини каски има, които нито са видели нито са чули.Представяте ли си в България някой да стреля по 100 ракети срещу съседна държава и никой да не се занимава с него.

12

Наблюдател

преди 4 часа

е, те немците, къде ли не я пращаха тази кобра, само и само да се оттърват от нея, ама де такъв късмет! В Германия въпросната зелена "министерша" е подложена на унищожителна критика и подигравки, най,вече за това, че си е назначила и личен гримьор в кабинета, защото не излизала добре на снимките с политици?! Този гримьор струва 300.000 евро на година от джоба на наивниците данъкоплатци в Германия!

11

Анонимен

преди 4 часа

С какво ще се прибира Аналена от Бейрут? Да не я натоварят на пътническия самолет, като китайците. А иначе, докато криминалният Биби не бъде ударен брутално през ръцете, издеветелствата на Израел няма да спрат. Съмнявам се, че съвременна Германия може да удари през ръцете Биби. За съжаление.

10

българина

преди 4 часа

ако тези каски, въоръжени и финансирани от години не могат да поддържат реда, да се разпуснат веднага! за какво им е оръжието, по кого се очаква да стрелят! стига ли лицемерие и безделие

9

Анонимен

преди 4 часа

Аналена кралица

8

от БАН

преди 4 часа

Светът по чудо май ще се размине със световна война. Ако вярваме на откровението на Йоана, последната битка ще е навръх Йерусалем и потомците на Йисус (палестинците) ще надвият слугите на мамона (знаем кои са те) и ще настъпи хилядолетен (многополюсен) мир. Как точно ще стане това - предстои да разберем.

7

Анонимен

преди 4 часа

Дошла е да огледа дали са ефективни германските оръжия дето доставят за Израел, съдейки от снимката е останала доволна от пораженията.

6

А тази патка,

преди 4 часа

какво прави в Ливан? В смисъл, нерде Германия, нерде Ливан? Тия европейски политици съвсем изкукаха. Надробиха страхотна каша в ЕС, а сега летят насам-натам да дават акъл дето не им е поискан.