22

Анонимен

преди 50 минути

Категорично НЕ. Искам си любимия сайт, такъв какъвто си е. Всичко - журналисти, редакция, дизайн, форумни коментатори и т.н.

21

Анонимен

преди 2 часа

А доста хора си мислят, че тези процеси ще се случат след 20-30 години хахаха Това, че те са изостанали с информацията (явно с 20-30 години) си е лично техен проблем.

20

Ха-ха

преди 2 часа

Леле! Цветанка Ризова изгоря!

19

Анонимен

преди 2 часа

Треперете, днесаджии!!!

18

00-11

преди 2 часа

И аз искам ИИ в Бг Националения Радио Ефир!!! !!! !!! Тогава най-сетне бихме могли да чуем Истината!!!!

17

Анонимен

преди 2 часа

По време на пандемията Daily Mirror, Express и The Guardian вече пишеха новини чрез използващи социалните мрежи изкуствен интелект . Това е нищо , пред идеята за самодвидвижещи се 24 часа без спиране камиони за доставки с навигация заредена в изкуствен интелект . Бъдещето хич не е добро ако тази технология се развие още.Милиони ще останат без работа в много сектори .

16

Свобода

преди 3 часа

Вие от днес. бг наистина сте бавноразвиващи, какво е това заглавие стил вестник "Шок", дано скоро ИИ, ви замени всички жунралисти и да работите по заводите.

15

Бивш

преди 3 часа

Всъщност, ИИ се справя доста по-добре от "естествените радиоводещи". Аз лично съм ЗА.

14

Адиос

преди 3 часа

Това е началото. В България е задължително журналистите, тези папагали и пропагандатори, да бъдат заменени от ИИ. Българската жуналистика е изключително долнопробна, некачествена и манипулативна. Медиите са някакво подобие на медии. Журналистите правят копи-пейст, използват гугъл преводач и си правят лав моабети пълни с празнословия. Да се започва с журналистите и после с политиците. В България замяната ще бъде трудна задача предвид, че всико е кланове и шуробаджанащина.

13

Анонимен

преди 3 часа

Някога представяли ли сте си да има свят, където не се работи?

12

Аз за

преди 3 часа

ИИ навсякъде!!! Хората само да следят достатъчно ли бързо работят ИИ??

11

Анонимен

преди 3 часа

Скоро и в новинарските сайтове.

10

Експериментите

преди 3 часа

с хора продължават. Ако се замислите, това е доста символичен акт. Щом могат да ги заменят с някакви генерирани, програмируеми, бездушни, верни на партията образи/гласове то това показва, че практически всеки от улицата може да участва в модерна медия :D

9

Анонимен

преди 3 часа

толкова ли не намерихте една снимка на някоя полякиня че сте си снимали лаптопаза таз новина?

8

Анонимен

преди 3 часа

Иначе живите водещи казват каквото им кажат в слушалката в ухото или четат каквото сценаристите са написали на аутокюто. Отдавна са само за фасаден.

7

Stoyan

преди 3 часа

В Унгария, една от новинарските емисии е 50:50. Един истински водещ и един генериран. Разлика, не може да се види. Смразяващо е!

6

Трифон

преди 3 часа

Само Мишето не я сменяйте с АЙ :))

5

Анонимен

преди 3 часа

И какво е това интервю ? Компютър говори на друг компютър какво го е програмирал да каже някакъв програмист. Ако има балъци да слушат.

4

Хаха

преди 4 часа

и у днеса ако сменят 90% от служителите с PowerShell скрипт може би поне няма да има по 200 правописни грешки на статия...

3

Анонимен

преди 4 часа

Айде сега, няма да има кой да уволнят, ако се задават неудобни въпроси. :-)