9

Анонимен

преди 3 часа

от кога ж.урналист стана забранена дума..ама като им гледам писанията май само за е.бън стават

8

Анонимен

преди 3 часа

Свинска пържолка без лук, черен пипер и без сол.....!!!!! Абе *** що не заминавате на запад към многоцверните.....!!

7

Анонимен

преди 3 часа

Естествено , че така ще казва ЕС .За 35 години не ти ли стана ясно че не ни мислят доброто .Те ни смятат за втора ръка хора . Запада отковено иска да ни изтрепе бавно и методично , а територията ни е чудесна .Истинска държава е имало до 1989година .

6

Анонимен

преди 3 часа

Еее така е, ЕС казва ограничете /не яжте/ сол, не яжте захар, вредни са, сега що ревете,:)) А йод сутрин рано на плажа разходки.:))

5

Анонимен

преди 4 часа

Йодираната сол е много полезна , заради нея няма проблем със щитовидната жлеза и от там се пестяват много здравословни проблеми и се избягват много дефицити . Навремето когато имаше НРБ политиката беше насочена към здравето и развитието на нацията , сега запада само граби и унищожава .Солете си и да не ви дреме .Когато пази Боже влезете в болница каква банка ви вливат -Натриев хлорид нали ?

4

Анонимен

преди 4 часа

Йода ти помага но солта колко ти вреди никой не казва... до какви проблеми води, както и захарта

3

Почна ли да ви се

преди 4 часа

избистря в кухарките, защо едно време са измислили "йодирана сол"? :D

2

Анонимен

преди 4 часа

за йоден дефицит се знае от 100 години...............нищо ново в тая статия!!!

1

Анонимен

преди 4 часа

Започвам да си обяснявам защо всички производители и заведения полудяха да готвят безсолно уж с мисъл за "здравето" на хората. Другата крайност пък е да се използва "хималайска" сол вместо готварска.