26

НОВИТЕ ПАРТИИ

преди 1 час

СА ПРОЕКТ НА АРЕСТУВАНИТЕ БАНДЮГИ И ДОЙДОХА, ЗА ДА УНИЩОЖАТ ДЪРЖАВНИТЕ ИСТИТУЦИИ, КОИТО ГИ ОЗАПТЯВАХА

25

Анонимен

преди 2 часа

Трябват Крумови закони!

24

р"ом

преди 2 часа

Без значение на етноса - в затвора за грабеж с опит за убийство! Престъпника няма етнос, той е престъпник!

23

Анонимен

преди 2 часа

Като влезнат в затвора тия при мати, дано надзирателите се погрижат всички затворници да знаят за какво са влезли тия.

22

Анонимен

преди 3 часа

В тотално пропадналата ни държава рояци пазванти пазят охранените политически и мутренски търтеи като шишо,виктория,божков и божковица,министЕр и децата му и още богопомазани "величия",а народът ни е оставен абсолютно на произвола на индусите! В последни дни това е втори случай на нападение на самотна възрастна жена. Само преди ден беше нападната в дома и жена в инвалидна количка с цел грабеж. Но за тези измъчени душици полиция няма,лекари няма,лекарства няма,транспорт няма! ЖИВОТ в БГ НЯМА!!!

21

Анонимен

преди 3 часа

Тия от полицията, като ги гледам как са плъзнали на тумби да ловят купувачи/продавачи на гласове, къде истински, къде набедени, ако така ходеха и бандюгите да ловят, цена нямаше да имат. И аз щях да искам да им вдигнат заплатите, ама резултат да има. Били сме с най-много полицаи на глава от населението, е, що ни избиват бабите и дядовците тогава? Що крадат и убиват, къде са тия полицаи във време, когато няма избори?

20

хм

преди 3 часа

абе казвам ви аз че смъртната присъда е наложително да се въведе отново но не ме слушата

19

До Анонимен 14

преди 3 часа

Бай ти Тошо докара в Бг над 360 000 от тези, за да има лyмneн-пролетариат, който да го подкрепи в евентуална рискова ситуация. Именно за лyмneнuтe соцът беше държавен строй-мечта. Сега и да си намерим държавен глава на място, Белене не спасява положението, защото капацитетът на затвора му е само 465 души, а онези са 10 пъти повече. Само еднопосочни билети за Индия оправят положението. Моля за извинение свестните работещи и учещи роми, все пак има и такива.

18

Анонимен

преди 3 часа

Главчев - оставка!

17

Такива са

преди 3 часа

Избирателите на Банкянския самовлюбен ***.

16

мдаааа, съдба...

преди 3 часа

Вчера ми идва един такъв *** съгражданин, около предпенсионна възраст, и ми казва: "Сега при ге рб ми е много добре. При комунистите ме караха да работя, камъни да мъкна...сега никой за нищо не ни закача"...За какво да мислят едни безделници...

15

Анонимен

преди 3 часа

Няма ли сега протест пред Съдебната палата срещу насилието над жени, а?Къде спи Кирил Петков и дежурните сороси?

14

Анонимен

преди 4 часа

При бай Тошо тия отиваха веднага в Белене. Идваха агентите на ДС, товареха ги в джипката и гаааз към Белене. Да станат храна на ... Дойде евроатлантизма и затвориха Белене и сега тия вилнеят на свобода.

13

Анонимен

преди 4 часа

По принцип съм против смъртното наказание, защото отнемането на живот, те превръща в подобие на този на който го отнемаш, но в конкретния случай (и още много такива) липсата на човешкото дава пълното морално право просто да бъдат заличени тези НЕхора.

12

Анонимен

преди 4 часа

Време е казармата да върне Трудови войски. Най-добрият майстор в Гоце делчев е БЕЗ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ, учил е занаяти като войник. Сега има безброй клиенти, които даже не се пазарят за цената. В днешно време чайшукарие, ядене, пиене, дрога и безброй чаавета как се осигуряват без пари?

11

ХасанкУ

преди 4 часа

Туй си е наша клингонска традиция. Да обираме възрастни и самотни хора. Никой няма право да ни закача. Нас ни защитават както Пеевски, така и от ПП-ДБ.

10

Анонимен

преди 4 часа

Колко евроатлантическо!

9

Анонимен

преди 4 часа

Едно време имаше милиция, сега има две турски партии, една ромска ГЕРБ и много рецедивистки и рецедивисти като рая,деса, сарафа и подобни контрабандисти и имотни измамници. В България няма и един процент държава и народът скоро ще ги запали живи

8

Анонимен

преди 4 часа

Не пипайте ромите, защото са избиратели на Пеевски и ГЕРБ.

7

ИВАН

преди 4 часа

ЕДНО ВРЕМЕ ТАКИВА ОТИВАХА В БЕЛЕНЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАХА! СЕГА ГИ ЗАЩИТАВАТ ВСЯКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ И ЛОБИТА!