161

До Сът

преди 27 секунди

И ти ли си запознат с "явните доказателсва", като Зеленски? Споделете ги моля с широката публика, не ги пазете само за вас! Нали не забравяме основното прави на демократичното правораздаване - " Човек е невине до доказване на противното!" Каква е тази риторика, която не е подкрепена с доказателства...

160

Анонимен

преди 10 минути

В този контекст България и ЕС е нужно да добиват собствен газ и петрол, включително от цялата българска акватория в черно море.

159

Българин в РКарелия

преди 41 минути

....ами до господина долу да го светна, че вече съм 30 години в Карелия където с Рсуки, Американски и Финландски учени разработваме лазери.Вече имаме в елипа и виетнамци и бразилци и ЮЖНОкорейци и китайци (много).Тук има наука моето момче и се заплаща повече от достойно и излизат докторанти и инженери заминаващибв ЦЕРН.Айде със здраве от 0.00000001% избрали Русия и определено РУСОФИЛ.Можеш да питаш и колегите янки в академията или двамата израилтянина или даже украинският ни колега ..

158

Анонимен

преди 52 минути

За копейката изтезание до смърт!

157

Сът

преди 1 час

Русофили и копейки пак обяснявайте,че Русия се биела сама и не ескалирала войната! И преди да ми напишете опорката,че в Украйна има наемници от НАТО,тук говорим за пряка намеса на трета страна в конфликта,а именно С.Корея. Наемници има и от двете страни и те са там по собствено желание,а тук говорим за военен контингент на трета страна!Сега пак кажете,кой ескалира войната и как така,ако руснаците мачкат им идват на помощ с.корейци? Щяхте да оревете света,ако трета страна се биеше за Украйна,нали

156

Анонимен

преди 1 час

е какво по-добре от каляване в реални нови бойни условия и то от редовна армия?!?!Еднобе да тренираш срещу камилари и цветнокожи в племенни съслоеия, друго си е истински военни действия.Аз лично смятам, че партньорските програми са точно затова за обмяна на опит и кооперация!!!

155

Анонимен

преди 1 час

Три пъти ядене на ден месо и зеленчуци,и изпостелите корейци вече са военнопленници! Му-хах-ха

154

Анонимен

преди 1 час

Имаш поне пет правописни грешки. Сори.

153

Анонимен

преди 1 час

Те няма да тренират,а просто утиват да умрат изправени пред калемите от битки украинци

152

Анонимен

преди 1 час

Съветския съюз драги беше 300 милиона толкова беше и САЩ. Индия беше 500 млн. а Китай 700 млн. драги ми агенте и прочие.

151

ПЕНКО

преди 1 час

ВСИЧКИ ПРОРУСКИ СИЛИ МОГАТ ДА ТРЕНИРАТ -СВОИТЕ СПЕЦ НАЗ ВЪВ ОВЙНАТА В УКРА !?!?!?!?!??

150

Анонимен

преди 1 час

Основното правило в либералната демокрация е свободното движение на хора и капитали. Ама май само когато им изнася на запада.

149

Анонимен

преди 2 часа

До До 144 - Ами явно ти е трудно да проследиш кореспонденцията или да проумееш написаното. Твой проблем. Не мога да ти помогна.

148

Анонимен

преди 2 часа

О НЕРАЗУМНИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ РОЙТЕРС ПРЕДАДЕ, ЧЕ ПЪРВИЯТ КОРЕЕЦ В РУСИЯ Е ХОРЕЙШО КЕЙН!!!...

147

До 145

преди 2 часа

Агент Мръднал, както винаги нищо не знаеш. СССР беше над 200 милиона.

146

До 144

преди 2 часа

На кой и за какво говориш въобще не ти се разбира.

145

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Русия не е 145 млн. Толкова беше целия СССР, преди разпада. Никой не е преброявал Русия от десетки години, всичко е стъкмистика там.

144

Анонимен

преди 2 часа

До До 140 - Напротив. Получи ми се и понеже няма какво да добавиш, пишеш посредственото "не ти се получи". Хайде радвай се на пенсийката и така. Лошо няма да си възрастен човек. Дори не е лошо да си русофил. Лошо е обаче да си възрастен човек и да не искаш да се съобразяваш с желанието на младите относно бъдещето на държавата ни. Все пак шанса те да живеят в това бъдеще е доста по-голям отколкото днешните възрастни да доживеят дотогава. Законите на природата са такива.

143

Анонимен

преди 2 часа

Щом 145 милионна Русия опря до корейските войници, значи в Блатото вече никой не иска да ходи на фронта. Всеки бяга или се укрива.

142

До 140

преди 2 часа

Не ти се получи.