11

Анонимен

преди 2 часа

българия я канят само да мие *** и слугува, ама българските граждани са специалисти по това да философстват каква е ролята на Русия в глобалната политика... Колкото по нищожна е държавата, толкова повече се бие в гърдите народа й колко са велики ... Ама иначе българия на три морета, пет океана, шест планети....

10

Анонимен

преди 3 часа

Кога ще пускате крипторубли?

9

Анонимен

преди 3 часа

Светът няма как да е стабилен, когато на лидерите на най-големите държавни лидери им трябват бастуни и памперси. Байдън на 81, Тръмп на 78, Моди на 74, Лула на 78, Си на 71, Путин на 72, иранския коч на 84, саудитския пръч на 88, Ердоган на 70, египтянина на 70 след 3 седмици. И БРИКС точно са експерти в геронтокрацията. А на Маркон се смеят, че си падал по баби. Тия пенсионери населението на повече от половината свят изклатиха.

8

Анонимен

преди 3 часа

Страните от брикс точно имат заслуга да няма никакъв световен мир.Вместо да се живее в мир,спокойствие и просперитет те се показват ,като абсолютни човекомразци,харчейки само за оръжия и смърт.

7

Анонимен

преди 4 часа

Татко Китай, мама Индия и домашните им любимци. Защо са оставили за говорител кучето или котката, че не знам Русия кое им е?

6

Deep Frozen leader

преди 4 часа

Путин го няма на форума на БРИКС, а непрекъснато прави заявления...Писачите на речите му май са позабравили че от една година трупът му е замразен във Валдайската му резиденция.

5

Българин

преди 4 часа

Путин с две думи каза сащ и евро лидерите помяридаго духат под вода докато исъхне

4

Дедовия

преди 4 часа

Как не го е срам да говори такива неща... Всяка една думичка изречена от този военнопрестъпник е лъжа. Всяка!!! Русия и Китай (чрез Сев. Корея) в момента са дестабилизиращ фактор номер 1 в света. Компания им прави и Иран.

3

Анонимен

преди 4 часа

Имат и се с изключение на най-уродливите си и изолирани членове - Русия и Иран, останалите се справят доста добре.

2

Анонимен

преди 4 часа

...равенство в убийствата и разрухата...

1

Путин е путка

преди 4 часа

Имат роля, но тя е отрицателна!