12

(Не) гласувайте!

преди 1 час

Простият народ , на 27.10. трява да даде съгласие, иска или не иска, кой и по кой начин да го ограбва!! Някои предпочитат Боко, други Шушо, други Костя и т.н по редицата

11

НТООД

преди 2 часа

Депозити на домакинства и НТООД (Нетърговски организации обслужващи домакинствата). Тук влизат: политически партии като ГЕРБ и СДС, синдикати, спортни клубове, читалища, еднолични търговци, домакинства и други. Един бог знае каква част от тези 85 милиарда са на домакинствата

10

Анонимен

преди 3 часа

ЧаФутската залъгалка-депозит е завладяла и българина,нищо че последните три години инфлацията стопи с 30 процента спестяванията,важното е и той да бъде приобщен към масата,наречена -оовцеее,!

9

Според вас

преди 3 часа

Мал о уми кой е спестил над 85 милярда?Тоя който ограбва или тоя който го ограбват?!!!

8

НАРОДА

преди 3 часа

Ние имаме -10000 лв спестени Минус десет хиляди с думи.Добре че са батковците лихвари от бързите кредити че да има какво да ядеме.

7

Инвеститор

преди 4 часа

Аз съм на 7, и съм управител на два хедж-фонда и малка стокова борсичка.

6

Христо

преди 4 часа

Аз съм на 23 години, програмист съм и имам 180 хиляди лева на депозит. Разбира са това е отделно от портфолиото ми в акции и итиефи възлизащо на 420 хиляди евро и малко биткойни на стойност 211 хиляди долара. Знам, че не съм спестил достатъчно пари за моята възраст и има хора на по 22 години спестили вече по над 2 милиона от заплати, но обичам и да живея.

5

Минуващ

преди 4 часа

Всеки трябва да има поне 12000 на сметка за погребение. Останалото е несериозно, няма как на кредит да те изпратят от този свят.

4

Анонимен

преди 4 часа

Много ме забавлява как от край време нон стоп излизат статии колко млрд депозити кма в момента и как нарастват ежемесечно със значителен темп. За мен това означава -Стягайте се скоро ще има редукция на депозитите- все ще ни измислят по някакъв начин. Варианти има много. Пък и все пак изгърбяамето на населението има цикличен характер.

3

ЛЪЖА

преди 4 часа

Не на домакинствата а на мафията. Домакинствата са с кредити и заеми. Моля да бъдете коректни.

2

Анонимен

преди 4 часа

Проста сметка, всеки един в държавата има на сметка 12,000лв, дори и бебетата. Няма как да стане, а просто 1% обраха народа и имат по 12 апартамента и сметки с млн лева. А простияя народ тегли бързи кредита

1

Anomaliq 72

преди 4 часа

Айде бе....