11

Анонимен

преди 1 час

Перперек. Ни'къв кон няма в това древно име.

10

до 9

преди 2 часа

Не се хаби, никой нормален не харесва убийци.

9

Анонимен

преди 3 часа

Руснаците правят икономически форуми, за развиване на технологиите постоянно на които се стичат десетки държави. Развиват всичко, въпреки че са под санкции и в война и вижте на кое място са били 2022-ра и къде са сега. Според данни на Световната банка. А ние, гордата членка на Ес се гордеем с някакви езически ритуали по вампирясване, открити по нашите Земи. Ми кат няма с какво друго ще плюем злоба и жлъч срещу държави, които се развиват и стават водещи.

8

Анонимен

преди 3 часа

винаги ми е било интересно след време, някой бъдещ Овчаров какво ще каже и как ще се възприеме, когато открият гроба на онзи цветнокож, дето беше поискал и го бяха закопали с Голфа...

7

До Анонимен 2

преди 3 часа

Не са фантазми. същите ритуали са били извършвани и в случаите, при които не е присъствал друг човек, когато някой е предал Богу дyx, а в помещението е имало котка. Вярвало се е, че ако котка прескочи покойник, той ще вампиряса. И когато не са сигурни дали котката не е прескочила мъртвеца, за всеки случай са извършвали ритуали против вампирясване. Такива находки ще се намерят в абсолютно всяко едно гробище, ако се разровят по-старите гробове. Но археолозите проучват само тези от древните епохи.

6

Анонимен

преди 4 часа

Какъв бакенбард ? Тя е върколака, маскиран като жена, доста нескопосано, бих казАл!

5

Изклатен демократ

преди 4 часа

Тоя открития е от ГЕРП. Те там всички са с аномалии, едни лъжат, други мажат, трети грабят, четвърти присвояват, а останалите гласуват за изброените!

4

Анонимен

преди 4 часа

Овчарооов, българска работа какво очакваше да намериш. И тогава не е имало нормални по тия земи. Наследство

3

Анонимен

преди 4 часа

Знаех си аз, че отиваме към откриване на извънземни.

2

Анонимен

преди 4 часа

Тоя вече прекали с фантазмите.

1

Анонимен

преди 4 часа

Бакенбард ли си е пуснала новинарката? С мустака повече й отиваха