12

Анонимен

преди 27 минути

ТЕЦ-вете са на загуба защото плащат колосален въглероден данък, тоест реално държавата не дава никаква помощ на ТЕЦ Марица изток 2, а просто му възстановява данък! ТЕЦ-вете са от фундаментална важност за българската енергийна система, без тях тя ще колабира и ние ще останем без ток, това е реалността. Буквално това социопатско НПО заплашва националната ни сигурност и ако ни е останал разум и самоуважение, трябва да накажем тежко тези терористи!

11

На време написано

преди 51 минути

Как да не гласуваш за Възраждане?! От всякъде вони на рубли.

10

Зелената бухалка

преди 56 минути

Се стовари и върху Марицата. До каквото са се докоснали евроатлантическите екопаразити всичко са сасипали. А говореха, че била стратегическо предприятие важно за националната сигурност. Долу ръцете скапан мусорд.

9

Анонимен

преди 1 час

Вече като прочетох гриинпис ясно ми стана да доброжеланието им и целта на тая статия.

8

Гетлост

преди 1 час

Гадове мръсни стига сте лъгали и манипулирали хората никакви помощи не трябват на Тец Марица Изток те сами си ги изкарват защото произвеждат ток и понеже са държавно дружество печалбата им отива в държавата тези пари са техни не на данъкоплатците които ако се сърдят на някой трябва да е на този който доброволно подписа да плащаме въглеродни емисии.

7

др0гаре плоскоземи

преди 2 часа

не бъдетеПоПрости, отколкото сте.... без "магадонтите" кремикоФци, хим заводите итн само Козлодуй е ДОСТАТЪЧЕН. Но вие сте умствено увредени да го проумеете.

6

Анонимен

преди 3 часа

*** наглите са тези зелени индивиди. Непазарните мерки са *** въглеродни квоти, които ни струват милиарди на година. Ако те не съществуваха, електроенергията от въглища щеше да е по-евтина и от възобновяемата. Да ама не. Натовариха ги с безумни квоти, после, ама трябва да дотираме от държавата. Нагли и безочливи до безобразие!

5

M.P

преди 4 часа

Много се краде , това предприятие е създадено и замисъла му е в дългосрочен план да се краде .

4

Анонимен

преди 4 часа

"По изчисления на природозащитната организация цената, на която централата се поддържа на командно дишане"................Като заговорихме за "командно дишане" и неуспех да се излезе на печалба, разглеждайки годишната декларация на Грийнпийс, виждам 32 милиона долара приходи и 40 милиона долара разходи.

3

от БАН

преди 4 часа

Рушат по изпитаната схема - некадърно управление, изпадане в дълг, нарязване за скрап. Този път ще има и бонус - подмазване на урсулите. Народей, ти си по малограмотен и от сиво изкърско гУвЯдо.

2

долу ес

преди 4 часа

парите отиват в борсовите измамници на брюксел, за които са създадени въглеродните емисии....

1

Тратанци

преди 4 часа

Измамниците искат да бутнат Мариците и вече опряха и до медиите, за едни милиарди питам...