83

Анонимен

преди 21 минути

ДА! Наистина е крайно време да имаме национално отговорно БЪЛГАРСКО правителство,което да милее и работи за интересите на БЪЛГАРИЯ и добруването на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! За целта е крайно време продажните евроатлантически слугинажи да бъдат завинаги пометени от властта! Крайно време е да им се потърси отговорност за предателството,съсипването и опустошаването на РОДИНАТА НИ и унищожаването на народа ни! Крайно време е да излезем и гласуваме срещу отровното убийствено статукво!!!

82

00-11

преди 26 минути

Главчоууу..., интереса към "сериала "Избори" " не зависи от "главчу" кът тебе или от мераците на Винету, Шишо, Киро Т., Доган и Чалгаджията, а от Електората на Бг, "Рейтинга" на "сериалчето" зависи от избирателя!!!!

81

Тенгри Кан

преди 30 минути

Вижте ся, кат ги претръскам сичките 240-сет от предната Парлама, ми да ви каа, то нема за кого, така че, на Глъфчефф кръглата помашка глава, орлов нос и злобни очуни, ча ги гледаме още. От всичките 240-сет, единствено Тошко Йорданов Хаджипетров изпълва със съдържание длъжността "народен представител". Той, единствен. Останалото е шлака, производствена шлака, сгур! Та, Йорданов Хаджипетров е еталон за народен представител!

80

Анонимен

преди 50 минути

а детската болница за нея няма пари

79

Анонимен

преди 50 минути

Служебният кабинет отпусна заем от 25 млн. лв. на болница "Лозенец"

78

Анонимен

преди 51 минути

Служебният кабинет отпусна заем от 25 млн. лв. на болница "Лозенец" (бивша "Правителствена"), за погасяване на просрочените ѝ задължения. Болницата е на шесто място сред всички 63 държавни болници по размер на задълженията - 28.1 млн. лв. към второто тримесечие на т.г., и на първо място по просрочия (близо 19 млн. лв.). Дълговете на държавните болници са 640 млн. лв. към края на второто тримесечие на годината, което е увеличение с 16 млн. лв. спрямо предишното тримесечие.

77

Анонимен

преди 52 минути

тоя раздава пари като съдран

76

Анонимен

преди 59 минути

И що ве, добър си е сериала.

75

Буда нудиста

преди 1 час

Коджа БКП(ГЕР-П) ГЛАВОЧ е! :) хихи

74

Анонимен

преди 1 час

да блокирани и ще ги загубим . Депутатите заплатите си ги взимат , държавата е в хаос , данъкоплатците плащат изборите .Някои хора се радват ,че сме в един омагьосан кръг и искат отново избори ,избори ,които ще ги плаща данъкоплатеца ,който ще се радва че му се изпразва джоба .

73

Анонимен

преди 1 час

Нека всички си зададем въпроса: колко струват изборите и кой ги плаща ? Ние ли сме най-богатата държава,която прави избори на всеки 3 м ? В коя държава ( не говорим за тоталитарните режими) ,някоя партия ще спечели повече от 50% ,за да може да управлява сама ,без коалиция ?Депутатите не ги интересува ,по-добре за тях ,не се приемат закони , държавата е блокирана .Те ,и без избори,не работят и не правят нищо ,а пък сега, с избори,на всеки 3 месеца,имат оправдание. Парите по европейските фондов

72

Анонимен

преди 1 час

Какво правителство с 25% купен вот бе Главчев??

71

Buzy

преди 1 час

Главчев forever !!

70

:)

преди 2 часа

Не е игра, а измама. За да има избори, трябва да има свобода. То, и по соц-а имаше избори :)

69

Анонимен

преди 2 часа

Кой сериал ще го замести?,,Борба с корупцията"?

68

Избори до дупка

преди 2 часа

Главанака да въжето!

67

Анонимен

преди 3 часа

Не време е за Волен Сидеров и атака

66

Питанката

преди 3 часа

Сиреч, докато вие с Пеевски и МВР организирате купения вот, ние да си траем?

65

До 61

преди 3 часа

Да песиместичен е! Те не искат да ти внушат нищо. Те го направиха. Ограбиха бабите и дядовците ни 1944 година, После 1989 година прехода ограбиха родителите ни. Сега е ред на нашето поколение да бъде ограбено и е факт. Правят го става. И не можеш да промениш нищо. Затова хората избягаха от тази държава още 1990 година. Защото управляващите ДС ограбват и унищожават българския народ.

64

Анонимен

преди 3 часа

Бели коси , революция не правят , а младите са с демократично промити мозъци и постоянно напушени . Не очаквайте никакви промени в държавата , тя е пред закриване .