34

Насри

преди 1 час

Путин с нахлуването в Украйна спря Ковид-19!Другото са празни приказки и лаене по месечината! Колкото сега се връщат у нас,толкова и тогава!Плявата се връща тук,житото остава там!

33

Само да кажа

преди 1 час

През Ковида се завърнаха единствено българите гурбетчии които така или иначе си се завръщат.А се завърнаха основно за да не плащат наеми.От тези установените със къщи и апартаменти не се завърна никой,защото държавите на Запад им дадоха субсидии за да покрият пасивите дикато не ходеха на работа.В българия се завърна единствено ,,шкартото".Все хора без постоянна работа и сезонни работници.

32

Анонимен

преди 1 час

Като се върнат кво ще праваят у Бг, ще стопят събраното и ще се радват че са еднакво бедни с останалите.:))

31

Анонимен

преди 2 часа

В чужбина ковид 19 ги уплащил и те неваксинирани останали живи българчета се завърнали в българия да онаследят имотите принадлежащи им от техните майки, бащи, дедовци и баби избити от ковидовата игла минала през българската земя.

30

Госпидина не е в час

преди 3 часа

. . . като трябва да се подбират тези, които идват в страната, така че те да имат съответния принос в икономиката и нейната структура. . . Завръщат се тези, които западния пазар вече не желае! Обикновено, но не значи винаги, че е така, се връщат не много квалифицираните (т.е. без много опит или подходящо образование). Например физици какво ще работят в България, да броят складова наличност, ако преди това е програмирал пресмятане на аеродинамика на газови смеси за ДВГ? За коя индустрия говорим?

29

Лед Цепелин

преди 3 часа

Надеждата ми е в Шиши,той ще оправи нещата.

28

Анонимен

преди 3 часа

Абе джорНагля,структурата на населението не може да бъде нито стара,нито млада,нито каквато и да е!Тя е просто структура,а друг е въпроса,че тя може да бъде с преобладаващо старо население!!! Я вземете си изяще дипломите!

27

Пепи

преди 3 часа

Много обясняват за пенсии от Германия които си ги харчат в България . Това са социални пенсии и е въпрос на време германците в Германия да почнат да протестират за тази практика . Взимаш ли социална пенсия - харчиш в Германия . Никой от 2007 година досега не е направил пълен стаж че да има нормална пенсия .

26

до21

преди 3 часа

Ве те доходите рязко скочиха, ама цените още по рязко скочиха, та с рязко скочилата заплатка рязко купуваш 1/3 по малко.

25

Анонимен

преди 3 часа

Дааа, някой вече се пенсионираха, и за там 800-1000е. пенсия си е ниска и трябва да продължаваш да работиш, а като я получи тука стават 1600лв + българската пенсия и си е прилично за пенсионер, а тук и квартира няма да плаща. На комшията м,а,й,ка му така направи.

24

Институт

преди 3 часа

за изследване населението и човека. Такава тптия само в бг може да съществува.

23

Анонимен

преди 3 часа

Никой не се е върнал. Стига с тази пропаганда и дезинформация!

22

Анонимен

преди 3 часа

Защо пак неистини,какво ще работят връщащите се, тук има безработица ?

21

Анонимен

преди 3 часа

Какъв КОВИД бе *** . Доходите рязко скочиха последните две години за това се върнаха . Колкото и да не ви се дават пари дори и от Шри ланка бягат от нашите псевдо бизнесмени

20

Анонимен

преди 4 часа

Е така е, не бива да емигрират и други, в Бг кой ще остане, ако продължават да емигрират, само пенсиите, пък и те не се знае.:)) И от кои държави се върнаха.:))

19

Баба Гица

преди 4 часа

Не вЕрваме. А този, дето си мисли, че всички са като него да работят за наем и храна, ми не сме всички така. Работили сме и сме спестили и наемите на нас ни ги плащат в чужбината. Връщане само от време на време и за кратко. Не е за всеки таз родна идилия.

18

Анонимен

преди 4 часа

Който се е устроил, няма да се върне, тук какво ще прави, продавач или ....:)) то ромите не се връщат, та българите.:))

17

Дончо

преди 4 часа

Какви икономисти имахме преди... а сега...ъй

16

Анонимен

преди 4 часа

В БАН други причини освен възрастови не виждат ли за миграционния процес? Защо се стопи населението с 27% за 30 години? Твърде непълен и повърхностен анализ!

15

Анонимен

преди 4 часа

Върнаха се, защото им се разбиха мечтите за живот като по филмите