8

Анонимен

преди 3 часа

Какво искате старата канализация не е подменяна от 60 години, а нова не е изградена. Колко язовира изградиха с "помощите" на ЕС? И колко изградиха със съветска помощ? Всичко дължим на СССР, а то се руши с ускорени темпове.

7

Teodor

преди 3 часа

Симеонов блажната кражба! Елате да видите какъв път направи този Симеонов между Верила и Равно поле. Чисто нов е но на огромни вълни- ще ти изпадат всички пломби. Няма отводняване, няма мантинели, от едната страна те чака дълбок канал ако не държиш пътя. А да, спести и велоалеята по проект. Изобщо ако от там не е откраднал поне едни 100 бона да се превърна в трамвай!

6

До вие си ги .....

преди 3 часа

Ами човека на ГЕРБ и Борисов,наряза и разпродаде тръбите на Напоителни системи.За Харизанов говоря.Вместо в затвора,Борисов го направи Пи ар.Сега обикаля телевизиите и ги хвали.

5

След

преди 3 часа

Министрите и депутатите,кметовете са най-големите крадци.Вужте им имотите даже на селските кметове.

4

Koko

преди 4 часа

Тоя на снимката кмета на Елин Пелин Симеонов е най- голямото корумпе. Един склад не е минал без комисион там. Бяхме един път на маса с него и така се мазни на мой приятел бизнесмен, че очаквах всеки момент да падне на колене под масата. Всички бяхме в ступор!

3

вие си ги избрахте

преди 4 часа

не е нормално в 21 в да гласуваш за тези ,които намират пари за украйна, субсидии заради украинския безмитен внос, за американско оръжие на двойна цена, за субсидиране на тока заради измислените цени на емисиите, но не намират пари за водата за градовете и земеделието... ама какво ли разбирам аз, щом са атлантици опрайте се

2

Анонимен

преди 4 часа

Кметя иска дългосрочно крадене :)))

1

Сифилиско

преди 4 часа

Тея къде се намират изобщо? Какви "дългосрочни" планове бълнуват...