211

Анонимен

преди 3 минути

Путин е по-изолиран и от мене бе. Аз къде с виза, къде без виза, мога да отида където си поискам по света, а на джуджето половината свят му е забранен, щото ще го арестуват, ако го хванат в Европа например.

210

Хи хи

преди 7 минути

БРИКС е половината свят, плюс още 70-80 държави са с Русия, което е общо 75-80% от света. Изолиран е запада, щото е много малък и на малки територии . Няма как жужета да изолират великани !

209

истината

преди 18 минути

Путин се чуства изолиран и затова организира купони за диктатори, за да хвърли прах в очите на руснаците които едва траят ограниченията му но не смеят да кажат гък защото ще ги връхлети затвор или нещо по-лошо.

208

анонимен келеш

преди 25 минути

Ти да видиш!:):):)нашите копейки как се загрижили Вовата дали бил изолиран или не:):):)Те даже на пияните руснаци вече им е през дедовия,но тук наште са настръхнали като оси:):):)

207

BG

преди 29 минути

Незнам кои къде е но нас никъде не и бръснат за сл ив а нито в НАТО нито Европеиски съюз нито Брикс никаде

206

Анонимен

преди 38 минути

Путин изглежда всичко друго, но не изолиран CNN за срещата на върха на БРИКСТелевизионният канал отбелязва, че въпреки усилията на западните страни да изолират Русия и нейния президент, срещата в Казан демонстрира, че страната не е сама на международната арена.

205

от БАН

преди 40 минути

За люлинската панелна мижАтурка държави като Китай, Индия, Бразилия и една камара други е значат абсолютно нищо. На въпросната мижАтурка и дай само бира Айряна, джойнт и пазарлък в каЛфЛан и квартира с бабичка "на Гърция".

204

Анонимен

преди 46 минути

Брикс е един Франкенщайн ,създаден за банкети на вождовете пт третия свят.

203

Анонимен

преди 46 минути

Баааси, колко е жалко да си копейка! :)

202

Анонимен

преди 47 минути

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатна чорба от буряти,марийци,фино-угри,чечени,калмики,татари. Расийски език - изкилифинчен старобългарски,с първа граматика от 1756 година,написана от Ломоносов. История - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Няма расийски фолклор,дрехи,песни и танци,всичко е крадено от други народи.Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани

201

Анонимен

преди 1 час

Ние, разбира се, пак сме губещите с ЕС, в който сме набутани насила и който ни ликвидира икономически. БРИКС е алтернативата на батака, в който сме сега.

200

Анонимен

преди 1 час

Не е верно. Сърбия е представена от четирима министри единия вицепремиер.

199

Крим НЕ е Украйна

преди 1 час

Путин НЕ е изолиран. Това и от космосът се вижда.

198

БРИКС

преди 1 час

БРИКС прави нащо много важно в икономически план - обединява големи консуматори на горива и суровини Китай, Индия, Бразилия и Русия в един общ пазар, в който Русия ще стане техен суроминен придатък на ниски цени. Тези големи консуматори вече няма да тежат на пазарите на суровини и цените падат. В момента цената на газа е по-ниска отпреди войната, ама никой не го вижда-...

197

Анонимен

преди 1 час

Стига си образовал хората бе добре ли си. Хубаво че поне нищо не знаеш и никой не те чете. Като разпечатано писмо си , аман.

196

мдаа

преди 1 час

Вие питате, Ню Йорк отговаря: "Ню Йорк Таймс": Путин постигна дипломатическа победа. Целият свят видя, че той не е изолиран!

195

Анонимен

преди 1 час

Палестина си прави ракети а ти чакаш някой да ти ги даде Турция и Гърция искаха това да стане

194

Анонимен

преди 1 час

Как точно те пази Нато бе Господинчо ? ДПС си прави каквото си иска вече трийсет години. Нарязаха ни ракетите....

193

Боби

преди 1 час

До Анонимен 186 Руски телеграм канали 1. Засечени са СК бойни машини(6 колесни БТР с модул за изтрелване на ПТУРС примерно) които са на линията на бойните действия Нали се сещате че дори един профи за да усвои една машина и да почне да я тества в реални условия му трябват 2-3 месеца По-лесно е а и самите СК биха искали техни хора да тестват системите. Както се казва ще скрият недостатъци 2. В Курска област се ползват дронове които развиват след себе си оптовлакно РЕБ не им действа. СК технология

192

Анонимен

преди 1 час

Сърбите разбраха че с Путин няма никога да ги пуснат в ЕС и затова хич и не отидоха.