15

Христо Христов

преди 1 час

В БРИКС говорят за търговия, в Европа говорят за въоръжаване. Два свята - ЕС е излишен. Факт!

14

Анонимен

преди 2 часа

Да, да започнем с геноцида, по късно може да обърнем внимание и на биенето на шамари.

13

лицемрие.

преди 2 часа

грантояди, в статията съвсем ясно е казано, че в Израел бяха убити 1000 души, а в Газа - 40 000. Относно колонизацията. Израел колонизира Западния бряг и цялата Палестина. Всъщност територията Израел се е казвала Палестина в нач.на века. Плюс това държавите в С. и Ю . Америка, Африка, ЮИ Азия са били колонии на З. Европа.

12

Анонимен

преди 2 часа

А защо не потърсят отговорност от Украйна за геноцида върху руското население на Крим преди 2014 година . За такива престъпления няма давност !

11

Анонимен

преди 2 часа

До 8Ами 7 - 10 -2023 ? Имаха ли право еврейските деца да бъдат заклани? Еврейските младежи да бъдат изпозастреляни, танцувайки? А, другарю СИ?)))Ти сериозно ли мислиш, че МОСАД не са знаели за този терористичен рейд, и армията и полицията 4-5часа не,, могли"да реагират! Може и МОСАД да е тайния организатор за да има армията оправдани когато сравнява със земята Газа и Ливански градове.

10

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 7 хахаха голямата "свежест" в Китай! Всяко едно финландско село е 1000 пъти ПО-СВОБОДНО И СПОКОЙНО!

9

Анонимен

преди 3 часа

Тук Западняците са прави!В гр. Сяндзин от десетилетия си е полицейско-военно положения с КППта из града.Хиляди уйгури са разселени из Китай и обратно китайци в Сяндзин-Уйгурски район. Китайците са расисти,искат да стане както във обл. Вътрешна Монголия, разселвания, асимилация, заселване на китайци, и сега там 78% 20млн.са китайци или асимилирани монголци. Монголите са едва 17% около 3,5млн.

8

Анонимен

преди 3 часа

Ами 7 - 10 -2023 ? Имаха ли право еврейските деца да бъдат заклани? Еврейските младежи да бъдат изпозастреляни, танцувайки? А, другарю СИ?

7

Анонимен

преди 3 часа

От подочените 15 държави, критикуващи Китай, 10 са западноевропейски, бивши колонизатори до 50-те години на миналия век и членове на агресорски коалиции в края на миналия век и през този век в държави на Африка и Близкия Изток. САЩ и Израел и сега подклаждат огъня в Близкия Изток, а в Украйна воюват малки части на НАТО като съветници и активни помагачи на ВСУ. Разузнаването за Украйна над 50% се изършеа от НАТО и САЩ. Без специализираната помощ на САЩ Украйна след 1,5-2 месеци ще загуби войната.

6

Анонимен

преди 3 часа

Във Газа ако има 1000 китайски заложници вместо еврейски отвлечени от Китай ; какво ще направи Китай.

5

Анонимен

преди 3 часа

Сравнете официална обстановка в Китай и в страна от Запада! Погледнете как се търси свежест на едното място и колко е потиснато на другото.

4

Христо Христов

преди 3 часа

80 държави, включително мюсюлмански Пакистан ритнаха Запада с кален чипик в мордата. Още!

3

Христо Христов

преди 3 часа

Съчувствам на хората в Тибет, но след като Западът се застъпва за тях, значи са престъпници или терористи! Китай не трябва да проявява никаква милост към тези които Западът, подобно на ислямския терорист Ахмет Чатаев взривил 150 човека, покровителства.

2

Анонимен

преди 3 часа

В Австралия миналата година се проведе реферндум дали на представителите на коренното население да се дадат права за участие във властта. Повечето гласуваха с НЕ. Австралия е заселена със затворници от Англия, англичаните избвиват милиони от местното население, сега са останали няколко десетки хиляди и са без правата на пришълците....в българските медии гласуването не беше отразено.

1

Анти-ЕС

преди 3 часа

Западът-това са щатските юдехазари. Те трябва да са в панделата на Бога, а не да менторстват ментейки!