28

Дулитъл

преди 46 минути

Абе,Лунапарк.Работят на частно.Собственика е жив.Да се изправи и да обясни какво става,как,защо и т.н.И какво търсят там горе.Кой ще плаща лечението на оцелелите?Дълбоко се съмнявам,че имат застраховки.

27

Анонимен

преди 1 час

Ето, появи се ново съобщение. Не са им се отворили парашутите. И другият е с опасност за живота. Дано поне той да оцелее.

26

Анонимен

преди 1 час

До Мнение - Преди повече от 30 години такъв нещастен случай стана в Кюстендил. Не знам дали момичето беше успяло да навърши пълнолетие. Било от тези, които още в училище ги убеждават да започнат да тренират парашутизъм. Но на това девойче парашутът не се отворил. Много тъжна, трагична история. Бог да прости загиналите при нещастен случай парашутисти.

25

Анонимен

преди 2 часа

хубава работа ама булгаристанскаааааа, в нищо не ни бива.

24

MarioXXX

преди 2 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

23

Анонимен

преди 2 часа

Ами то няма какво да е станало и не са паднали, а са се пребили, реално като скочиш с парашут падаш надолу, нормално е...Залагам на сближаване във въздуха и оплитане за да се пребие повече от един човек. Друг вариант е неправилно позициониране, при което заставайки един над друг на горния започва да му се погасява купола. Куцо, кьораво и сакато станаха специалисти по екстремни спортове, моторджии, байкъри, планеристи, рейсъри и какво ли не... Ежедневен принос за пълния демографски срив...

22

Анонимен

преди 2 часа

Камъните падат, брат! Селяни вживели се в роли на Рамбо-2 :):)

21

Анонимен

преди 3 часа

Звучи като да са били парапланеристи. Това със следването от единия на другия. А и там летище няма за да излитат/ кацат. Лошо. Дано втория се оправи и Бог да прости загиналия.

20

Анонимен

преди 3 часа

"екипи на Бълрза помощ " ??? Четете си писанията преди да ги публикувате ,това е не уважение към четящите "статиите" Ви ..

19

Анонимен

преди 3 часа

По принцип парашутистите падат. Тези дето летят са парапланеристи. Та на падащите парашутисти, не им са се отворили парашутите или са се оплели или каквото и да се е случило, не става ясно. Защо пишете нещо като нищо?

18

Анонимен

преди 3 часа

Нишо им няма. Симуланти!

17

Анонимен

преди 3 часа

Двама или трима? В други сайтове пише трима, все едно на Луната се е случило...не могат да ги разберат двама ли са, трима ли са..

16

Мнение

преди 3 часа

Един познат навремето парашутист загина млад на 21 години, не му се отвориха и двата парашута, погребаха го в затворен ковчег. Много добро момче беше! Мир на праха му!

15

Alex

преди 4 часа

Да не са парапланеристи?

14

Анонимен

преди 4 часа

И на мен не ми се отвори парашута, но съм жив.

13

До 15

преди 4 часа

Разбрахме те бе вонящ бхаратец

12

До 12

преди 4 часа

Всички разбраха че си ненормален. Няма нужда да се напъваш.

11

До 11

преди 4 часа

Какво ти има?

10

селянин

преди 4 часа

ке паднат та нема да останат у въздухо чадър бабаити и тия кат другите баирбудала

9

До 7

преди 4 часа

Побъркан ли си?