10

Анонимен

преди 2 минути

До до усроянки-минус, на Батьо капеййчиците. Ти за кола ли се имаш? Че си бил с каско, пълно даже? Вероятно същата каппейка по-рано пише колко хубаво блило здравеопазването в Куба..... ахахахахаха, няма такъв цирк. Вата, можете ли да посочите 1 реален човек от белия свят отишъл в Куба да се лекува? Или да ви разкажа в Северна Корея какви пирове пряват? Ядеш на корем, ама това черен хайвер, аржентински бифтеци, щраусови пържоли, яката работа ви казвам. Целия народ са дебелаци, вижте Вожда Ким.

9

до усроянки-минус

преди 2 часа

Абсолютен *** си байно.В САЩ ми искаха 340000$ за операция на сърцето при фул-каско и с американско гражданство и високо-платена позицияВ България - 12000 лв от които 8000 лв. подаръчни искаха..В Куба - 4000 лева билетите и престоя и операцията - БЕЗПЛАТНА.На цешият екип ию дадох на ръка след спор по 500$ x 11 човека, които 17 часа ме оправиха.Престоя и храната оскъдни, болниците не казвам изобщо как са, но качеството не е опаковано...Лекарите са им връх и като хора и като професионали

8

Анонимен

преди 2 часа

САЩ държат цяла Латинска Америка в сългова криза и чрез МВФ, и чрез подставени управници, и пряко чрез терористи и хунта. Затова са мигрантите на Мексикано- сащарскта граница. Ако не баха такива джверове, и на тях щеше да е по-добре. Когато ни говорят за съветска окупация, да сравнят с окупацията, наложена от западните колнизатори По нашите медии сега не само няма материали оттам, а и нямаме постоянни представители журналисти там, за да сме в мъглата на това, което се отпуска през САЩ.

7

КУБА ЛЮБОВ МОЯ

преди 2 часа

ГОРД И НЕСЛОМИМ НАРОД ВЪПРЕКИ ЕМБАРГОТО НА ЯНКИТЕ!!!...

6

Само, че

преди 3 часа

Куба има най-доброто здравеопазване в целия свят, а в Краваристан без застраховка са милиони и *** като мухи по тротоарите и кофит.

5

РФ предложи

преди 3 часа

помощ на Куба за възстановяване на електрозахранването в страната.

4

Анонимен

преди 3 часа

И при нас водоподаването зависи от електричеството. Спре ли токът, край на водата. (Въпреки че по принцип страната е с водоизточници почти навсякъде. Където има старо село, значи е имало и вода поне за 300 души, включително 10 000 глави *** и земеделие)

3

Анонимен

преди 3 часа

Ехааа, все едно гледам снимка от времето на овчаря Тошо. Никакъв прогрес, никаква надежда за ***. Който се е хванал със СеСеСеРето е на това дередже.

2

Алекс

преди 3 часа

Още карат съветски Лади.Комунизмът не прощава.Мизерията е гарантирана.Добре,че целогодишно е топло и не мръзнат без ток.

1

Анонимен

преди 3 часа

Милите Копейки... САЩ забрави за урагана ден след него, тия още не могат ток да пуснат... Така са руските проксита. Скоро ги чакаме в БРИКС!