16

Галена

преди 1 час

Много невежи изказвания относно Аграрния университет и учените, които работят там. Това са свърхспециалисти, не са кибици, които знаят само да си чешат пръстите по клавиатурата. Сваляте шапка и слушате какво ви казват, дано понаучите нещо.

15

АКАДЕМИК ОТ МАГАДАН

преди 1 час

това са университетите в България, това са нашите учени...

14

Анонимен

преди 1 час

Те и в Африка така се бориха с еболата...

13

VladTepes

преди 2 часа

Принципно за 900 птици може да се организира надеждна изолация за два пъти инкубационния период, но е сравнително трудно и скъпо а и може да измрат повечето през това време.

12

Танчо

преди 3 часа

Това е няква много ама много гнусна измама......

11

4545

преди 3 часа

Какъв е този измислен университет щом допуска заразата, измисени специалности и учени, закривай.

10

Тенгри Кан

преди 3 часа

До Анонимен 1Ни съ безпокой;))) редките видове патки, кокошки и гъски ги имаме в многовидово пластично разнообразие на два крака;)))

9

Анонимен

преди 3 часа

според мен гладни *** са нападнали пилетата и ся ни го представят за некъф грип, з да се оправдаят

8

Анонимен

преди 3 часа

А дали ще препарират някои поне за външен вид? Не пише, щот' не ги е еня! Може да се вземе и генетичен материал, при добро желание.

7

Анонимен

преди 3 часа

Не "се е наложило", а "са го наложили". Какви са тези учЕни в университета, които , знаеейки, че ако се появи заразна болест, ще колят всичко ТАМ наред, не са си създали НЯКОЛКО бази, няколко центъра на отдалечени места ПОНЕ? Как учат кадрите? Че то всички стайни растения, именно защото са на закрито, са силно боледуващи, както и хората. Няма биологичен вид, който да вирее здрав в ограничено пространство.Нали и затова, за да мре населението, запечатват новите сгради, пардон, слагат изолации??!!

6

Анонимен

преди 3 часа

Аха птичи грип, горките, е няма пиле, няма разходи за гледане и храна, няма и въглероден и азотен отпечатък, няма и птича тор да се хвърля, е така се прави.:))

5

Анонимен

преди 3 часа

кат си гладен - не птичи грип, ами кродилски грип ще има по птиците - дано са се наяли поне завалиите

4

Загладен

преди 3 часа

По свинете няма ли да измислят нещо ? За коледа. По рибите за никул ден ?

3

А, тоз

преди 3 часа

"Птичи грип", има ли го в действителност или е поредната измислица на чиновниците от Земеделското ни министерство и мъжа на Мари Гаргамел(Габриел де)! Всичко е заради едни пари, дето трябва нЕкои хора ТРБЕ да гушнат!!

2

Аграрен студент

преди 3 часа

Затуй ли цяла седмица има в стола само пиле с ориз и пилешка супа.

1

Анонимен

преди 3 часа

Това е новата наука - всичко под ножа, когато нещичко не е в ред. За десетките години които УЖ напредва медицината и познанието за болестите, не решиха нищо другом не създадоха нищо друго. Западняшко изискване. Гаднярщина във всичко.