10

Анонимен

преди 2 часа

До Черна Нинджа- 15 000 заплата- да бе- 15 000 служители недостигат- ако заплатите са високи и работата КЕФФ, защо никой не иска да работи там- само питам?

9

Ужас

преди 2 часа

Над 7 000 пенсионери на заплата и пенсия в МВР, народни пари на вятъра.

8

Янчев

преди 3 часа

МВР, прокуратурата и част съда са под контрол и пряко подчинение на Пеевски! Позор за европейска България!

7

Черна Нинджа

преди 3 часа

Некадърник до некадърника корумпе до корумпето наркоман до наркомана ховосексуалист до хомосексуалиста престъпник до престъпника но с заплати по 15 бона на месец началниците.

6

Само

преди 3 часа

МВР преследва само конкурентките е на Боко и Шиши в купуването на гласове.

5

Анонимен

преди 4 часа

Браво на Терзиев, че пусна парното. При Фандъкова мръзнехме до средата на декември.

4

Селянин

преди 4 часа

Столичанин,това е заплата им тъй ли..да не си забравил и бонусите-премиите ,парите за дрехи...май си я забравил ..а таквиз като теб и 5000 лв да им даваш все ще мрънкат и няма да работят ,щото повечето хора у нас не стават вече и за *** за заеле .. На народа не му се работи ,това е Истината.

3

Ром"с

преди 4 часа

Един да се осмели да каже Истината. Браво!

2

столичан

преди 4 часа

Индексация!!! Не може от хора с по 1400-1600лв. да очакваш работа. Вече е станало както беше при комунизма: Ние се правим че работим, те се правят че ни плащат. За толкова пари - толкова. Трябва да има индексация и увеличаване на заплатите, за да може да се развиваме.

1

Анонимен

преди 4 часа

Вашите гласовена ППДБ ще паднат не заради купените гласове, а заради 6 месеца задръствания които се породиха от вашето некадърно управление в София. Ако така ще управлявате и държавата нито един глас за вас!