11

Алекс

преди 1 час

Това е правилния път.Всички ненужни разходи трябва да се премахнат,за да се постигне по-ниска цена на билета.RYANAIR и останалите нискотарифни авиокомпании направиха самолета достъпен за всички.

10

До 9

преди 2 часа

На летищата знам, че има самочекиране, сканираш билета, отваря се, слагаш куфара , затваря се и куфара потегля и ти принтира билетче. Ама ние говорим за летище София,а както знаем в България нещата не са както са по света. Та ако ще махнат чек ин бюрата на Терминал 2 например, къде ще си дам куфара да ми го качат на самолета на Терминал 2 например?

9

До Анонимен 4

преди 3 часа

на летищата има гишета за самочекиране на багажа - сканираш си бордната карта на приложението, и системата ти разпечатва етикети за колкото броя багаж са записани в билета. залепяш си ги и ги качваш на лентата. има хора от персонала, които могат да ти съдействат.

8

Анонимен

преди 3 часа

ако е възможно избягвайте тази авиокомпания. няма смисъл да плащате от джобът си всичките им опити да спестят пари за собственикът им

7

Az

преди 3 часа

Насърчават чекирането онлайн, като ако не се чекираш до 2 часа преди полета ти друсват глоба 55. Ако не платиш не те пускат на самолета. И ти нямаш избор понеже си си резервирал хотел, кола и т. н. Предупредителния мейл за това го пращат късно вечерта преди полета, за да няма вероятност да го прочетеш. Отделно се опитват да те такЗа това повече няма да пътувам с тях. Има нормални авиокомпании, които са с 200-300 по-скъпи, но нямат хитри хватки как да те изпържат и не си хабиш нервите с тях.

6

Анонимен

преди 3 часа

До 5 - Не си свободен човек, а само ти се иска, защото пътуванията ти са силно ограничени без смартфон (не въобще мобилен телефон) като минимум...........

5

Анонимен

преди 3 часа

До АнонименДА АМА ПИЧ АЗ НЯМАМ ТЕЛЕФОН И НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА ИМАМ. ЩОТО СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК. КАК ЩЕ ПЪТУВАМ.

4

Анонимен

преди 3 часа

И как ще чекира човек багажа?

3

Анонимен

преди 4 часа

Не знам защо му е на някого да се чекира на летището. Онлайн чек-ина отнема 4 секунди и започва поне 24 часа преди полета, а в зависимост от условията на билета, може и по-рано.

2

бл

преди 4 часа

Тези и хартията в тоалетните ще премахнат. Вие за картите сте се загрижили.

1

Анонимен

преди 4 часа

***. Нямам телефон с камера.