17

Парадокс

преди 2 часа

Най-логичните свидетели при съставяне на констативен нотариален акт са съседите или поне собственици живеещи наблизо. Масова практика на имотната мафия е наемането на фалшиви свидетели от един определен етнос, които нито живеят в съседство, нито имат собственост.

16

До 9

преди 2 часа

Един декар бил един милион какво , въшки ? Няма такъв олиггоффрен който да даде един милион евро за декар.

15

Анонимен

преди 2 часа

Самото понятие за "придобиване по давност на имот" е скандално, това изобщо не би трябвало да е възможно! Само отваря врати за манипулации Какъв е този *** закон?

14

Росица Ташева е

преди 3 часа

Може би най-корумпираният нотариус в БГ през последните 25 г.Тя издаде нов.акт на мадридския тарикат Симеончо за забележете-17000 дка ГОРИ В РИЛА...а после Симеончо осъди БГ В СТРАСБУРГ ЗА ...3 000 000 ЛВче съдът не му бил разрешил да ги ползва?!?! А от 2 г.издава ФАЛШИВИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ НА ПИРАМИДАТА ЖСК- НАУЧНИ РАБОТНИЦИ-1 В Малинова долина- бл.23, набълбукала се е с милиони?!?! Някой ще провери ли нотариусите...като какви ги вършат!!!!!!!!!!!!!

13

до 10

преди 3 часа

Да, но прокурорът, ако поиска, може да хвърли жалбата в кофата и никой не може нищо да му каже. Отнася се за всякакви жалби, впрочем.

12

Тенгри Кан

преди 3 часа

Тук съм напълно съгласен с искането! Кметовете в Общините, особено МИхайлов от "Родопи" са като местни феодали! В България по принцип има наследено от социализма, негативно мислене към частната собственост, което се използва от хората близки до местните феодали, за които "моето си е мое, но чуждото е общо" сиреч няма респект към частната собствеост,а това е липса на респект и уважение към личността. А, когато към нея няма репсект се разпада народността и дръжавата!

11

Анонимен

преди 3 часа

Досега не са ли го направили? Що за защита на собствеността? Защо не са следвали Конституцията? Кой трябва да отговаря?

10

до 9

преди 3 часа

Законът е за бдящите, а не за спящите. Жалба до прокурора, написана от адвокат(без самодейности, задължително адвокат за да не станат нещата срещу теб), плюс завеждане дело-още тази седмица. Две години някой се настанил в имота ти, какво чакаш? Дела трябват, а не думи. Във Варна е втората по-големина адвокатски колегия-адвокати много-някои завършили СУ, а не местният ПУЦ, а ако искаш-си вземи софийски адвокат, но ще му плащаш пътни и за хотел за съдебните заседания.

9

Парадокс

преди 3 часа

Имам имот до който достигам само през друг имот, няма път друг. И собственикът на преходният имот е решил да заграби моят. Един ден е сменил ключът и не мога да стигна до моят имот. Гледам някой вече го ползва на Златни Пясъци е. Един Декър е един милион евро. И вече втора година нямам достъп . Предполагам че ще го вземат по давност след 3 години. "Добросъвестно " владеене, въпреки , че плащам данък за мястото и е наследствено! Баси законите братче!

8

Анонимен

преди 3 часа

От елементарно търсене в гугъл излизат голям брой осъдени и днес за лъжесвидетестване пред нотариус при обстоятелствени проверки-и всеки може да прочете,че се носи наказдателна отговорност. Носи се наказателна отговорност и днес, и не ви съветвам да лъжете, защото ще ви хванат, а тези дела са елементарни и бързи. Твърдението,че нямало наказателна отговрорност е напълно невярно! Никакви промени в закона не са нужни, и днес ставаш клиент на прокурора, ако лъжеш при разпит за констативка

7

анонимен

преди 3 часа

Пълно е с измамници ,банки ,нотариуси , ЧСИ - като сВински черва са.

6

20 години е и днес

преди 3 часа

И в момента давността за придобиване по давност е 20 години. 10 години владение -за да получиш констативка, и от тук-нов десет годишен срок трепериш някой да не ти я оспори в съда. Едва като минат 20 години можеш да смяташ,евентуално,че имотът е твой след констативка

5

инфо

преди 3 часа

Потресаваща нотариална некомпетентност . И в момента се носи наказателна отговорност за лъжесвидетелстване при обстоятелствени проверки.

4

Видял

преди 3 часа

Крайно време е!

3

Анонимен

преди 3 часа

Ще се пребори ли съдебната система с имотната мафия?

2

Буба Мара

преди 3 часа

Трябва затвор и за много нотариуси.

1

Анонимен

преди 4 часа

Потресно е че не е така в момента.