149

Анонимен

преди 3 минути

Не 2700е., тя удари 4000е. на места. Но докато има б*лъци да купуват, ще има и спекула, т.е. балон.

148

Алекс

преди 4 минути

До александр морозов Когато си купиш къща в Рим или Милано за 550 евро/кв.м.,тогава пиши.Да сравняваш италианско село със столица е некоректно.

147

Чекмеджан от Банкя

преди 5 минути

"сделките се забавят, но все пак ще расте".... Купувайте и гласувайте за мен! Аз ще поддържам ръста с алтернативи на Цветанов и Цецка, които ще уредя да купуват на 600 евро, а вие баламурниците на 5000 ако искате взимайте.

146

Алекс

преди 7 минути

Сегашният балон се оказа по-здрав от този през 2008 год.Ще гърми по-оглушително.

145

александр морозов

преди 9 минути

Няма балон. Куквайте хора! Една жена ми каза, че догодина ще са по 4000 eur/m2. Аз си купих една къща в северна Италия 300 м2 на 550 eur/м2. Тез прости хора не знаят как се минаха. Но София е друго такъв лукс и в Швейцария не са виждали.

144

Хмм

преди 14 минути

Проблема с цените на жилищата е навсякъде! То не случайно, в цяла Южна Европа - Гърция, Италия, Франция, Испания и Португалия младите 30+ годишни живеят с родителите си. Това ще остане още дооооста време. Даже и за Испания където минималната е 1100 Евро пак не могат да си позволят жилище. Нещо се случва ама не мога да разбера какво... Банките дават пари на хора дето няма да могат да ги изработят следващите 100 г. за неща които не се знае колко ще изкарат

143

Спокойно!

преди 21 минути

До Анонимен В София всички са селяни, първо, второ, трето коляно, без значение. Всички са селяни! И като такива най-дивите имат огромни претенции, че са нещо повече от другите селяни.

142

Карбовски

преди 23 минути

В едно от последните интервюта на Карбовски със Стив Ханке, големият икономист каза, че още преди три години посъветвал клиентите си да инвестират в имоти, в България. Посъветва да се изкупува земя. Скъпи българи, ние си загубихме държавата. Накрая съветът беше народът да си купува долари и диаманти! Това е, аборигените ще останат без земя и жилища, но ще бъдат щастливи да притежават долари и диаманти, които нито се ядат, нито се пият.

141

Анонимен

преди 24 минути

закривай

140

Анонимен

преди 29 минути

До тъжно ми еНЕ ЗАБРАВЯЙ ВСЕ ПАК,ЧЕ СОФИЯ БЕЗ СЕЛЯНИТЕ ЩЕ ИМА МАЩАБИТЕ НА МОНТАНА ИЛИ КЮСТЕНДИЛ!

139

тъжно ми е

преди 31 минути

ами ходи си пак обратно на село, а ? че много като теб станаха такива задръстили иначе хубавата ни столица

138

Анонимен

преди 34 минути

АКО ИСКАТЕ ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ КЪДЕ СА НЕЗАКОННИТЕ РОМСКИ КВАРТАЛИ...РОМИТЕ ВИНАГИ ИЗБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ЗАСЕЛВАНЕ...КАКТО КАЗВАШЕ МОЯТ ДЯДО СЕЛО БЕЗ РОМИ НЕ МИ ГО ХВАЛИ,НЕ Е ХУБАВО СЕЛО...СТРАТЕГИЧЕСКИ И ЛОГИСТИЧНО ПОГЛЕДНАТО "ХРИСТО БОТЕВ","ФАКУЛТЕТО","СТОЛИПИНОВО" И Т.Н. СЕ НАМИРАТ В НАЙ-ХУБАВИТЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ И ПЛОВДИВ!!!

137

Дърт пръч

преди 36 минути

Има една стара максима, която гласи, че една стока струва точно толкова, колкото е готов човек да плати за нея. Който не е ял дървото от алчност, само той вярва единствено във възходящия тренд. В годините назад е имало много сътресения и не само с недвижими имоти. Когато мине тази еуфория по купуване и/или се появи друга алтернатива, тогава никой няма да смята цени на материали, труд и тн. Задава се поколение, което ще е доста имотно. Масово по едно дете, което ако остане в БГ ще има поне един

136

?!?!?!

преди 37 минути

Този пазар на недвижимите имоти е като при пазара на пенсионерите в БГ ... Влизат и питат за цената на стоката и после си излизат без да купят нищо.

135

Анонимен

преди 37 минути

Накратко, хора купувайте си каквото искате и каквото ви трябва щото живота е кратък. Не чакайте да стане билетчето за трамвай 6ст. щото ще ви мине живота в чакане. Няма да се върне това.

134

Анонимен

преди 45 минути

Не знам защо коментирате само София. Потърсете, че в Пазарджик, Хасково, Кърджали вече искат над хиляда евро за квадрат. Само в селата вече има евтини изоставени къщи, ама и там е доста различно от преди няколко години. Преди десетина години англичани масово купуваха за по 4-5 хиляди паунда имоти от компютъра без да знаят къде се намира България, вече дори и изоставена къща за под 15-20К няма

133

Анонимен

преди 51 минути

Като гледам ежедневните реклами из нета, вкл. статии, като тази, ми е ясно накъде духа вятърът. Търсени стоки не се рекламират, защото няма нужда.

132

baluk

преди 54 минути

До Анонимензащото не всички са тарикати като теб..

131

Анонимен

преди 55 минути

Честно казано изобщо не ме вълнува. Никога не бих живяла в София. Жилищно сме обезпечени достатъчно. Там в момента не бих купила нищо. Сравнявала съм цени още миналата година и съм намирала апартаменти на сходни цени дори във Виена. Понеже тогава бяхме там. Трябва да съмлуда, за да купувам в София на такива - град без нормална инфраструктура, с най-мръсния въздух и съмнителни заплати. Пък цените нека си растат - пука ми.

130

Брокер

преди 1 час

Още две години да се задържат цените и се пенсионирам милионер на 30 години