58

Добре смятам

преди 11 минути

5 по 5 25 ама от нашите български управници нито и кмета на едно село с 50 души пак няма да го надминава по имоти пари и така нататък..А да не говорим за кметове като София варна и Бургас

57

Анонимен

преди 37 минути

наще политици спят. събудете се бе!!! за какво вземате заплати?!? отнемане на гражданство и персона нон-грата за северно мъкедонците!!! правят ни на мезе

56

Уха

преди 38 минути

Здраво е работила жената , и е пестила от закуски - то само като я погледнеш, си личи !

55

Анонимен

преди 41 минути

Ха,ха,ха, "икономическите причини", породи които северномакедонката Саня Божиновска е взела българско гражданство, както казва, са, крадене и закононарушения, заедно със сръбските й приятели. И то като българска гражданка, по време на пребиваването си в страни от ЕС. Вън, измамниците и крадците, от ЕС! Позор! Да й се отнеме българското гражданство и това на семейството й. Те позорят България. Вето.

54

Анонимен

преди 55 минути

Всички фалшификатори от Северна Македония, вън, от ЕС! Министърката персона нон грата.

53

Радослав

преди 1 час

До Нане: тази не е краварка, а русофилка и сърбомана за велика Македония. Не, че има разлика между американофила и русофила, все са от едно котило.

52

Анонимен

преди 1 час

Пеевски -Президент още в другия мандат! Хайде българи -да го изберем! Той е най-добрият избор!!!

51

Анонимен

преди 1 час

С изказването си, че е взела български паспорт "по икономически причини", както сама твърди, то министъпката Саня Божановска признава престъпление. Това означава, че е лъгала (чрез адвокатите които е упълномощила, да говорят от тейно име), пред българските власти. Българското гражданство, респективно, българските документи за самоличност, следва да й се отнемат.

50

Анонимен

преди 1 час

След публичните изявления на северномакедонката с българско гражданство Саня Божиновска, че тя лично, не се е изяснила като българка, а адвокатите й и че е взела българско гражданство "по икономически причини", кокто казва, то следва да й бъде отнето. Тези адвжкати са наети лично от нея и имат пълномощтно, да действат от нейно име. Българските й лични документи следва да бъдат обявени за невалидни. От което следва, че тя е пребивавала незаконно в държави членки на ЕС.

49

Руси

преди 1 час

Две мухлясали панелки вече са толкова.

48

Анонимен

преди 1 час

А Просто Киро баджанака и Лена мустака :)))

47

Анонимен

преди 2 часа

Дялан камък е тази. Трябва да я назначим ние за министър.

46

Анонимен

преди 2 часа

Противоречива репутация?!?! Така ли им викат вече на Далавераджиите??? Ясно е че и макетата са същите хайдуци като в бугарете. Сърбета, власите, гърци, албанци ВСИЧКО е крАжбА.

45

00-11

преди 2 часа

Нещо за нашите политици да кажете??? Или е "държавна тайна" под графата "Строго секретно"???

44

Анонимен

преди 2 часа

Балканските политици нямат равни бре ;) , няма 6-5 .

43

Анонимен

преди 2 часа

Беден български министър Нямааа

42

Анонимен

преди 2 часа

Ами ако има 200 квадрата къща с двор в Драгалевци ети 1 млн евро

41

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 часа

Тая е п..о..м..а..ш..к..а.. еврейска п..р..ъ..д..л..а..! Българка не може да бъде в никой случай. От същият кирлив род са със Сиди,Джамбазки и Каракачанов. ..Ц..и..г.а..н..с..к..а.. постановка!

40

Пижу

преди 3 часа

Не разбирам защо и броите имотите.Бройте на Рашков бе.Гледайте в нашата чиния.Рамадан колко и какви имоти им?С една заплата от Кремиковци като закупчик?Тези хотели по Черноморието на кого са?Да не са на бай Пешо заварчика от КРЗ-Варна?

39

БРАВО

преди 3 часа

Интересно е и още един Факт - Отстранения Главен Прокурор на Украйна има Хотели и Имоти в България за 200 милиона лева .Банско , Слънчев Бряг , Ниви в Добруджа .