45

Анонимен

преди 1 час

Европа ще се промени само като обяви кръстоносен поход срещу исляма!

44

тоя и в казарма

преди 2 часа

даже не е ходил къде се бута?!

43

Анонимен

преди 2 часа

ДА! Задължително е Европа да се промени,като се разкарат всички политически плазмодии като този на снимката,които скоростно я унищожават!

42

Анонимен

преди 2 часа

Какво става, новините много на соц го почнаха.:))

41

Анонимен

преди 2 часа

Ами то всички управници или децата им от соц . държавите, са вече в парламента на ЕС, какво да се очаква.:))

40

До 35

преди 3 часа

Сергей сбъдна мечтите на червените капиталисти. Отвори вратите за европейските и американските евреи... сега иска да върне на трапезата и руските си господари. А те вървят в комплект с китайски и индийски къпитали.

39

Анонимен

преди 3 часа

Излезе НЕП-а на Ленин. Изпълнявайте. Излезе Перестройката на Горбачов. Изпълнявайте.

38

Анонимен

преди 3 часа

"Старият рефрен - "В Европа е много лошо!!! Да си върнем СССР!!!". Що за глупости????" Вропа е СССР, освен ако не си безнадежно глупав, за да не можеш да го видиш.

37

Анонимен

преди 4 часа

"това се променя коренно търговията - от свободна към все по-затворена" Как се случва това нещо? Някакъв необясним природен феномен ли е?

36

Анонимен

преди 4 часа

Докладът на Драги показа грешките и лъжите на Сергей и Сергейчетата от Брюксел. Същите хора пак отпред и ще оправят грешките си. А казаха ли - сбъркахме и унищожихме Европа с нашата довчерашна политика? Извини се, бе! Оставка, ти провали Европа.

35

Анонимен

преди 4 часа

Сергей е срам за социалистическата партия. Той подари на Десните това, което те сами не смееха да си подарят и само мечтаеха. Сергей сбъдна мечтите на олигархията.

34

Анонимен

преди 4 часа

Тоя Драги е като Сталин, каже ли нещо, всички изпълняват и ръкопляскат. До вчера си приказвал обратното на Драги, днес си върл Драгинист. Драги спуска НЕП-а - Новата економическа политика, всички са съгласни с несъгласното до вчера. Евроатлантиците обичат диктатурата. Да им кажат какво да говорят. Равнис по Вожда. Защото иначе - лошо за банковата сметка.

33

Дела и Документи

преди 4 часа

От кога и ПЕС станаха радикалисти.Тия си противоречат по естеството си.Търсят конфликта,а ако може и някоя гражданска да заформят,още по-добре.Парите не миришат.Тоя го стяга май за Президент на БГ.Не знам обаче как ще се уреди въпроса по месторажденето.А ако не стане,ще го командироват в Укрия,там Зеляния няма да е вечен.Вече и там му се види края.Тия срам нямат от никой и нищо.Такива са социалистите.Няма ни Род ни Родина.

32

Пепа

преди 4 часа

Сер-гей не умее нищо и затова е станал политик от най-смотаната партия - социалистическата

31

Джо

преди 4 часа

Серго се надриска в България, а после в Брюксел... Никъде не го искат!

30

Анонимен

преди 4 часа

zaminavai na mosta da celuvash onia terorist ahmed dogan

29

Анонимен

преди 4 часа

Най-обичам политици без нито един ден трудов стаж да дават оценки.

28

Анонимен

преди 4 часа

А докладът на Драги не е ли доклад и за работата на европейските политици през последните години т.е. за пълния им управленски провал? Тази тема някак си удобно се пропуска.

27

Анонимен

преди 5 часа

Да беше погледнал към САЩ, англосаксите винаги ще са добре.:))

26

Анонимен

преди 5 часа

М да, раша си оказва влияние.:))