7

Анонимен

преди 7 часа

А така де, е що ще съкращават персонал, който ще бъде винаги необходим на хората. От тях ли ще се спестят средства. ИИ ще направи вероятно каша, е нали дигитално всичко ще е. Горките.

6

Изумен

преди 8 часа

Подал съм заявление на 25.09.2024 г. и от две седмици в справка за движението на преписката в сайта на кадастъра виси съобщението: Заявлението е приключено от служителя и предстои предаване в деловодството; Някой да отгатне кога ще е готово? Тия нямат срокове, работят, когато им скимне.

5

Една пенсионерка

преди 8 часа

Те първо да си оправят кадастралните грешки, пък тогава ще спра да ги проклинам всички да ги хване рак и да пукнат.

4

терминатор100

преди 11 часа

Скоро ИИ ще ви прави справките . Ама не знам защо се радвате. ИИ такъв ще ви го наччукка , че ще съжалявате че няма естествен интелект.

3

anonimen

преди 11 часа

Ужас! Съвсем ще се улеснят измамниците, сега и подаването, и получаването на документ е от собственик, после като знам как огърмяха и НАП, и Агенцията по вписвамията

2

Анонимен

преди 11 часа

Първо този законопроект трябва да бъде приет от НС, а след това да се публикува в ДВ, и чак след това се чака 3 месеца..... за да влезе в сила. , т.е. като знаем как се избира председател на НС в последните парламенти, то ще чакаме този законопроект да стане приет закон ... най късно след още 7 извънредни избора за парламент.

1

Анонимен

преди 12 часа

Не вярвам да е истина. Ако стане това ще е изключително улеснение за гражданите да не висят с дни в кадастъра в Павлово.