247

да

преди 7 минути

разбрал е че от янките и запада файда няма - само измама и лъжи за някакви измислени демокрации и ценности!....със сладки приказки не се живее на тая земя!

246

Анонимен

преди 29 минути

Радвайте се че нямаме обща граница с РФ.

245

Анонимен

преди 31 минути

Милиардер - не може да бъде купен.

244

Анонимен

преди 1 час

Българската поговорка " НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА " не се знае в Кремъл , поради това и нямат приятели .

243

Анонимен

преди 1 час

Много ме кефи упойката на Кремъл, който не е с Кремъл рискува война с тях. С други думи няма логична и икономическа логика, но ако искате да не страдате стоите си до тях.

242

Анонимен

преди 1 час

Европа беше богата защото ползваше евтини руски енергийни ресурси за да изгражда промишленото си производство.Европа сама се отказа от тази преференция.Сега Русия изнася тези ресурси в Азия и Африка,и развива техните икономики.А европейската икономика се деиндустриализира и става неконкурентноспособна.Свещенна простота

241

Анонимен

преди 1 час

Германия и Франция нарушиха европейските ценности. Има ли някой Станишев, пепеец, дебеец, който да смее да каже това по медиите? Сталинизъм и диктатура има в Европейския съюз.

240

Анонимен

преди 1 час

Що бе, кво ако рискуваме. Е и. На мокра крва, баща фашист от мъжки произход рсссфиль съм му казала, че ще ми целува гза, не другите бузи. И ако умре преди мен, че аз пия, а той е пост трезвеник, но с диагноза хепатит. Демек се съревноваваме в категория,, чернодробна недостатъчност,,. Излезе ли ми права чертичка, Варна и ти забивам иглата.

239

Анонимен

преди 1 час

Какви са новите европейски ценности? Някой знае ли? Докато въведем в България новите европейски ценности, Запада ги отмени. Кой е по-умен? Гллупаккът, който въвежда европейските ценности, които Западът отменя? Или разумният, който вижда напред, че европейските ценности са пропаганда и лъжа и западът ще ги отмени първи.

238

Войводата

преди 2 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Аз победих ЦРУ 3. Нещо повече готов съм да им дам реванш когато те пожелаят

237

Войводата

преди 2 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Как блокираме удар? 3. Първо знай че болката е право на живия мъртвия не усеща. Така че се радвай ако усещаш болка 4. Единия начин като те достигне удара по удара отмести леко точката на съприкосновение и нанеси удар в него 5. Другият е за предпочитане. Блокирай 1 сек преди неговия удар и го отблъсни. Той ще усети 9 пъти повече болка от теб. Колко по силно удря толкова повече ще го боли

236

Анонимен

преди 2 часа

Политическата схема в Грузия е като в България. Руско производство

235

Анонимен

преди 2 часа

Демокрацията иска украински и грузински жертви. Европейските ценности се отмениха. Европейските ценности се променят с настроенията и интересите на Германия и Франция. Те не са нещо постоянно. Робите, като Станишев, като пепетата и дебетата, следват тренда на императорите на ЕС. Европейските ценности сега са затваряне на границите, отмяяна на свободния пазар, санкции и война срещу Китай, САЩ и Русия.

234

Анонимен

преди 2 часа

Демокрацията иска украински и грузински жертви. Европейските ценности се отмениха. Защо да влизат в ЕС? За да избухне гражданска или война с Русия? Умният ще изчака подходящо време. Европейските ценности се променят с настроенията и интересите на Германия и Франция. Те не са нещо постоянно. Робите, като Станишев, като пепетата и дебетата, следват тренда на императорите на ЕС.

233

???

преди 2 часа

Какво ни занимавате с държава, която никой не знае къде се намира, 2/3 от хората там живеят с под 1 долар на ден, населението е колкото квартал Младост. Какво ни интересува Грузия???

232

До 230

преди 2 часа

Знаем, бедняк, знаем. Ако загубите на ВСУ са 1.8, то на голташка Русия са 18м.. Малко реализъм. ВСУ бяха 150к души. 1 мобилизация. Втората в света беше 1.5м и вече я няма. Повече няма какво да кажем.

231

Анонимен

преди 2 часа

Човекът говори за себе си. А е казал нещо против Путин, а му е хвръкнала главата.

230

Анонимен

преди 2 часа

Изтекли документи на НАТО съдържат цифри за загубите на ВСУ в зоната на СВО: Цифрите вече са по-високи, отколкото съобщи Шойгу. По западни оценки загубите на украинските въоръжени сили от началото на СВО достигат 1,8 милиона души, от които 780 хиляди са убити.

229

Анонимен

преди 2 часа

Силно рекламираният енергиен преход на ЕС се оказа пълен провал.

228

ЕС умре

преди 2 часа

На Европейския съюз му остават "две-три години" живот. "Ако искате да станете геополитическа сила, тогава ключовият елемент е икономическата сила", основателно напомня Гунтрам Волф, професор в Свободния университет в Брюксел, отбелязвайки забележим спад в растежа на производителността в страните от ЕС.