28

Guci

преди 1 час

Ако Македониа беше член на EU , а България кандидат член за EU, тогава бъдете сигурни,че половин България щеше да имаме македонски паспорти и щеше да направим пътека до Македониа.

27

Капитанът

преди 1 час

Да обжалва пред следващата инстанция . Ясно е ,че прокурорът се продал за пари . Нищо ново под слънцето. Момче наеми си добри адвокати и ще ти се получат нещата. Обезщетение поне 10 хил.лева. искай .

26

Анонимен

преди 2 часа

Първата присъда винаги е условна, и винаги е под или около минимума. Така е в западните държави, нали искате като тях. Тук пак добре, че изпитателния срок е 3год., защото можеше и да е една. Обезщетение да си търси в гражданския съд. Наказателните състави радко приемат за разглеждане и граждански иск ведно с наказателното производство. При наказателна присъда влязла в сила веднага ще му дадат обезщетение от гражданския съд.

25

Чекмеджан от Банкя

преди 3 часа

Аз продължавам да управлявам, като съм дал съдебната система на другарчето ми Прасчо. Като не гласувате пак ще ви управляваме така. С реване по форумите не става.

24

ДОЛНЮ

преди 3 часа

ВСЕ ПАК ФИРМАТА "ДЕЛТА ГАРД" Е НА ТИКВУН ТЕ СЪЩИТЕ БИЕХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕКОЛКОКРАТНО БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ...ТАКА ЧЕ ДОРИ ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН ПОТЪРПЕВШИЯТ ЧЕ НЕ СА МУ СПРЕТНАЛИ ПОСТАНОВКА Я ЧЕ Е ДИЛЪР Я ЧЕ Е КРАДЕЦ...ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИКВУН ОЩЕ..

23

от съда

преди 3 часа

Вие тия неща не ги разбирате. Ние сме независими и каквото кажем, това е.

22

Анонимен

преди 3 часа

Наистина това не е държава. Счупена челюст - средна телесна повреда. Този който е счупил е полицай, който незаконно работи като охранител и открито лъже за това.За средна телесна наказанието мисля е между 2 и 10 години.Значи този минимум 4-5 години ефективна присъда трябва да има. Всичко друго е подигравка.

21

Наблюдател

преди 3 часа

Важното е да вкарваме в затвора шофьорите където не са причинили никаква вреда освен че са били в нетрезво състояние а тези биячи с пагон не плащащи данъци и нанасящи средна телесна повреда нямат конфискация на имущество парични глоби или пък затвор !Това е заКона в България.Шофьорите се оказаха най ""големите престъпници"" защото там има рекет на пътя където го няма никъде по света!

20

Анонимен

преди 3 часа

На места където клиентът влиза без уръжие трябва да се избягва ходенето понеже охраната може да реши да бие.

19

Анонимен

преди 3 часа

До bb В нормална държава охранител на смяна се води длъжностно лице. Всяка подигравка или нападение над такова, ще има за последвие най.малко задържане и последвала парична санкция, такава, че хулиганчето няма да може да я плати!!!

18

bb

преди 3 часа

В нормална държава ще има такова обезщетение, че тоя години няма да може да го изплати!

17

Анонимен

преди 3 часа

Да счупим тогаз и аз ченето на Тъщата :)))

16

Анонимен

преди 3 часа

До УНИЖАВАМ русофили Не е минало само с бой. Как беше? Болката ли е по-голяма или срама?

15

УНИЖАВАМ русофили

преди 4 часа

Станах, станах. 5 джендъра веднъж ме хванаха и ми казаха ставаш джендър!!! Аз им казах: НЕ ЩА! Набиха ме и ме направиха джендър. ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА

14

реалист

преди 4 часа

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

13

Аз

преди 4 часа

Ако се гледа закона това е средна телесна повреда => 3 години. Закона обчае не се гледа от съдЪТ в РБ.

12

Аз

преди 4 часа

До УНИЖАВАМ русофили - като ти гледам поста.... явно унижаваш само себе си

11

Анонимен

преди 4 часа

До УНИЖАВАМ русофили Виж как си личи , че си обратен! Веднага се засягаш. ти по рождение ли си лява резба, или после си станал?

10

Наркоманчето

преди 4 часа

понеже учи в Нидерландия (между другото, това е най-лесно достъпното място за висше образование в чужбина) си е помислио, че е велико и може да се гаври с хората, които смята, че стоят по-долу от него. Е, сега ще му държи влага!

9

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 3В България за жалост няма справедливи присъди. То очакваме след месец да осъдят на 5 месеца и мъж блъснал пешеходец на пешеходна пътека понеже не е бил осъжан преди това и е признал вината си.